Igazából lényegtelen hogy 2968 vagy épp 3018 . Persze utóbbi a szemnek kellemesebb... 3020 on vagy felette kéne zárni ahhoz hogy valószínüsithetően elinduljon felfelé..
ma fogadta el az országgyűlés a fémkereskedelemről szóló pontosított szabályokat.....erre vártak az átvevői oldalon....tehát nem a Mol hibás, hanem a kormány és jogalkotó csapata....
Ja és nem tévedtél, írtad, hogy megvennéd a tervezett pozi harmadát. 10-20 forintokról beszélgettünk. Nem vezettél félre senkit, ne aggódj emiatt.. Tőkéje és habitusa szerint mindenki maga hoz döntést, csak egy kezdő, illetve a hozzá nem értő hibáztatna másokat. Szerintem ma is jó áron van ;-)
Én tegnap vettem még egy rakattal :-) Nem vártam olyan mélyre az (e)-t. Igazából be is ijedtem volna tőle, úgyhogy inkább támasztottam :-D Szépen megérintette az emelkedő csatija alját és ma is onnan rugaszkodott el, szóval reményeim szerint már nem lesz 3000 alatt :-)
Nem, szerintem simán csak beszűkült már a háromszög és kitört belőle. Nehéz ilyenkor már számozni amikor ennyire aprók a végén a hullámok. Az ABC-hez kellett volna egy mélyebbre (kb 2940 alá)menő C.
MOL tulajok normálisan