Szia Balin! Most néztem át napos írásokat és felvetetted ott egyikben, hogy ék vagy minek is nézhető? Huti is felrakott valami grafikont! Ami ugyancsak hasonló! Szerintem azért nem ék mert akkor a berajzolt vonalak sokkal jobban összetartanak. Teljesen máshogy néznek ki ékek! A korábbi ábráitokon mindegyiken jól látható, hogy ezek szép "lobogó" formákat adnak ki! Van szép nyelük és egyhén felfelé tartó százló, ami trenderősítő alakzat! Tehát felfelé kell kitörnie. Ez nap végére talán igazolódni is látszott! Pénteken ritka napvégén a felfelé való erősebb mozdulás. Ennek kifejezetten lehet örülni. Látszik, hogy nem engedi el magát! Ebből szép folytatásra lehet következtetni!
Igen, szerintem is szép záró!Kicsit jobban örültem volna, ha 3024 felett zár. https://invst.ly/10gr-4 No de ne legyünk elégedetlenek! Szép hétvégét MOL tulajok!
Törölt felhasználó2023. 06. 23. 17:08
10k db vételi ajánlat záróban.....Coulthard le a kalappal! Jó lesz ez a topik, köszi!
Törölt felhasználó2023. 06. 23. 17:07
Z. 3018 101k db, forg. 1,623 mrd Huf szép..... egyértelműen 3k feletti zárót akartak....
mondom én, nagy vevő játszik.....eladókkal, shortosokkal, Erstével stb.... R. 3024 Katarból ömlik a forrás?.....10% megszerzett részvénypakettet kell bejelenteni?
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A Fitch Ratings következő tervezett felülvizsgálata június 23-án esedékes. A makrogazdasági politika hitelességével és irányításával kapcsolatos aggályok kezelésének elmulasztása, amely Magyarországot újabb piaci stressz időszakoknak teheti ki, vagy súlyosbíthatja a makrogazdasági egyensúlytalanságokat, növeli a leminősítési rizikókat. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MOL tulajok normálisan