vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Egy gyors vázlat rövid tf-n: A májusi ellenállás, amit vissza is tesztelt akkor az árfolyam a kitörést követően, most ismét megfogta az esést, elsőre...! Ezt a szintet már jól ismerjük! Amennyiben kitart, úgy a piros madár a cél, az ellenállásai (38.2/61.8) leküzdése után! A fundás sokkot ki kell heverni, nem csak az árfolyamnak, hanem a hívőknek is! Amennyiben elesik a támasz, fusson ki merre lát...📉〽🌩 Felhívnám Katari barátaink figyelmét, hogy nálunk vannak 🐧szabályok a mozgásra, kapják össze magukat! :)) https://ibb.co/2gyFRpX
Még visszaszedheti, 2950-ig elszánkázhat jövő csütörtökig. Szerintem 2800 alá is bekukkant, ott oldalazhat pár napot, aztán irány észak. Ha Q2 olyan rossz lesz, mint ahogy sejteni lehet (e hét pénteken jelent az INA, érdemes figyelni, jó indikátor lehet), akkor viszont szépen lecsorog majd augusztusban 2500-2600 közé, rosszabb hangulatban a már bevált 2350-ig.
Én is azt vártam,hogy osztivágás után, majd lassan visszaszedi az oszti
felét, jól is indult első és második nap, egész múlt héten tartotta a
2870 ft támasz.- 2910 volt a teteje,azaz ez ellenállás most.- Támasz zóna 2710-2720 lesz majd jövő hónapban?
MOL topik