vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
A félre tájékoztatás, zavarkeltést ne itt keresd! Nézz magadba egy kicsit és próbálj elszámolni a befektető társaiddal az égig érő paszulyról"! A charton mindkét irányt fel szoktam vázolni elfogultságomban! Sajnos csak az egyik iránynak van esélye és ha annak hangot adok, az nem elfogultság! Remélem nem azért jársz ma ide, hogy meggyőzz bennünket az igazadról! Nem vagyunk 3k felett, vedd már észre! Fordítsd vissza a monitorod inkább..:)
A 11% osztalék az tú pontosan a 3190 csúcsra vetítve adódik. Az 50 % az még a 2300-ról indult emelkedésre vonatkozik a chartot alapján. Feldobsz 2 %-os érzéket, csak az egyik körte, a másik meg alma. Másrészt meg azt hírdetitek, hogy ez a topic azért jött létre, mert itt nincs elfogultság. Aha, az nincs, csak félre tájékoztatás? Zavarkeltés? Ami eddig is ment a másik topicokban? :) Én sokáig tisztelettel figyeltem a munkád, és még kérzem is a chartokat. Aztán 1x feltűnt néhány, az óvatlan szemlélőnek apróságnak tűnő furcsaság. Közben az elfogulatlan TA-t hirdetted. No more comment
A 11% osztalék az tú pontosan a 3190 csúcsra vetítve adódik. Az 50 % az még a 2300-ról indult emelkedésre vonatkozik a chartot alapján. Feldobsz 2 %-os érzéket, csak az egyik körte, a másik meg alma. Másrészt meg azt hírdetitek, hogy ez a topic azért jött létre, mert itt nincs elfogultság. Aha, az nincs, csak félre tájékoztatás? Zavarkeltés? Ami eddig is ment a másik topicokban? :) Én sokáig tisztelettel figyeltem a munkád, és még kérzem is a chartokat. Aztán 1x feltűnt néhány, az óvatlan szemlélőnek apróságnak tűnő furcsaság. Közben az elfogulatlan TA-t hirdetted. No more comment
Na most már két napig tuti nem változnak az adatok! Jól látható a kék 61.8-s támasz letörése! Ahogy a napokban kifejtettem, amikor két gyertya a támasz alatt van, akkor letört és az eladók beleadnak! Most már ez a szint ellenálláskén szuperál és egy zóna alakult már ki ott! A felpattanás célára a piros pingi lenne a jelen állás/alj szerint! Felette a 61.8 ~3300 egy kis korrekció után lenne lehetséges célár ez évre...! Persze sok a ha és ehhez fordulni kéne itt! A péntek délutáni kereskedésre álltalában nem szabad "előre inni"!! :) A felső piros szintek még változhatnak lefele, a lenti kék már nem! A hetes chartot már du. feltettem. Akkor MOL D https://ibb.co/0nqKXX1
Jó kérdés, ki mire használja a nyilakat. Tetszik vagy nem tetszik? Validálás vagy kamu? Esetleg jó hír vagy rossz hír? Köszi /nem köszi? Bármi lehet. Szerintem ne vedd magadra, csupán alapvetően nem jó hír. Bár tragikusnak sem mondanám.
Szerinted nem igaz? Vagy ezek szerint nem tudsz eligazodni egy charton? Ott a link a szalagcímhez! Amennyiben nem volna így kinagyítva a chart, akkor látszana az 5K is, ebben igazad lehet... és ezért elnézésed kérem! 👍
MOL topik