vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
talán záróra beteszik 2900ra de még abba se hiszek . Mondjuk 2896 tipp... de eddig minden rendben zajlik veszik nagy tételben ami nekünk aranyat ér... most..
Na nézzük a Coulthard versenyző által fémjelzett "bugyuta grafikonok" egyikét! Még a kérdőjeles (5)-s is kijött a kalkulációban, pedig ritkán szoktam neki esélyt adni! hmm A kék pingi és célsávja egy egy normális kereskedés korrekciójának szintje ezen az idősíkon! Ezt nem is tettem fel előre, mert az osztalék leesése nem tartozik a "megszokott" kereskedés hullámaiba! Szépen át is gázolt rajta 2.6 fibóig!!! Azt szoktam mondani, ha egy pingin átgázól az árfolyam, akkor azt rövidesen visszateszteli! Persze ez napos időtávon jó szabálynak bizonyult, de egy ilyen extra környezetben rövid tf-n ritkán tudom tesztelni! Kíváncsian várom és lehet drukkolni akinek kedvező a pozíjához! :)) 👍 Ne klikkelj rá, ha nem látod értelmét!! MOL h1 https://ibb.co/S7n3D9W
MOL topik