vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Hú mi történt itt a nagy long várások közepette!! Lassan fusson ki merre lát?? hmm Azért még semmi nem esett el, főleg nem a 2800! Nem árt az ilyet napos szinten nézni! Erre én azt szoktam alkalmazni az ilyen szintek törésénél a pinginél és támaszoknál! Hogy akkor töri, ha a gyertya teljesen a szint (kalkulált érték) alatt van! Ez még kevés, kell egy ismétlődő (árnyék) gyertya is! Sokszor teszteli az árfolyam ezeket a szinteket és átlóg" rajta napokig! Amennyiben van két egymást követő gyertya a támasz alatt, ami nem érinti, akkor ugrik a pingi...! A másik dolog, hogy mi a tanulság sokadszorra is a mai esésnek (eddig)? Nem kell lehurrogni a másikat, ha más elképzelésen vagyunk az árfolyam alakulását nézve! Még akkor sem, ha valaki profi, vagy azt gondoljuk magunkról!!! Ez tőzsde és másnap is tőzsde lesz, ami kiszámíthatatlan sokszor....!! - r2798
Én ezt továbbra sem értem. 2915ft volt az árfolyam amikor jött az extra profit adó bejelnetése és be zuhant a hír hatására kb 400forintot. Most hogy enyhítettek - elég komolyan - rajta mégis esik az árfolyam úgy hogy az olaj ára emelkedik és a MOL nemrég vásárolt 600 útjának a bevétele is benne lesz a Q2-ben…
3000ft felett kb 40mrd értékben vásároltak részvényt... Ekkora mennyiségben nem a Mari néni vette. Mindenki benne ül most ebben a hatalmas zakóban, nem beszélve arról hogy jövőre a kutya fogja megtartani vágás után a papírt....
Remek. Én tegnap vettem még, amit megtartottam, azt hittem már kész vagyunk. Most elég mérges vagyok. Nem tudom mit nem vettem megfelelő súllyal számításba...
Szia. Igen gyenge de felszívnak mindent úgy "érzem". Gondolkodom. Vegyek e hozzá. Stopp kérdés hova pontosan. Leszúrt hírtelen lehet ez volt a cél kikapni őket. Kivárok
MOL topik