vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Akkor a kedvenc országunk egyelőre NePál! :)) Gyenge kezdés egyelőre. Továbbra sem akar hatni a gyógyszer MOL-ra. A hajnali merevedés csak deréktájon kínozza!
Szerintem ez nem humor, hanem folytatja a megszokott önfényezést és gúnyos megjegyzéseit, de amikor fordítva ül a lovon, akkor leesik...! :) Persze a szokásos címzés nélkül, ami ebben az esetben mindenkire/mindenkinek szól!
Palika! Na most szerintem nem várta mindenki 2800 alá! Speciál én meg nem is lájkolok semelyik irányba!! Remélem nem a tüzet akarod szítani? Köszi!! :)) Az hogy minden" topikba benyomod az általad vélt tuti és amelyik bejön oda visszaköszönsz fényezni, ez olyan hogy is mondjam, .......! Inkább nem..:))
Akkor ha nem érted, hát elmondom, hehe! A 2800 a kerek számok pszicho. támasza jelen esetben, mert a ta-s támaszok feljebb voltak/vannak. Netán elesik akkor baj van, mert beleadnak az eladók! Szerencsére csak leszúrt egy tesztelésre 2804-re! Azért a veszély még nem múlt el és nyugtával dicsérd a hetet! hehe...:)) 📉📈
Azért óvatosan! Egyelőre a támasz zóna megfogta, de le kell gyűrni 2842-s szintet és utána ott a ~2900! Na majd ott lélegezhet fel, ha azt is legyűri! szvsz Persze ez is valami már..:) MOL h1 https://ibb.co/kJT2NxB
MOL topik