vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Egyelőre a jelen támaszig! Itt kellene egy kis pihi és meglátjuk, hogy az okos vevő veszi e tovább! Nagyon tépték így nagyot is eshet, ha kiáll! Ezt még korai lenne megítélni! Amennyiben a hetes charton amit feltettem oldalazás lesz, akkor látható rajt az alsó széle környéke! Jön a Q2 és a várakozások, majd az eredmény, csalódás vagy öröm!?? Kíváncsian várom előtte a híreket, jóslatokat, mert valamivel mozgásba kell tartani az árfolyamot..:))
Törölt felhasználó2023. 07. 20. 15:26
Otilia közben szépen nyugodtan eltáncolgat! R:12640
Nem látok 10-es vagy 20-as könyvet, a 2870-re tettek be egy 26k pakkot, meg 2864-en látok egy 11k-s. A 2870-es nagyobb pakk bontási munkálatai zajlanak éppen, de majd igazán érdekes a záró lesz.
tényleg eltűnt, most nem vagyok gép előtt? tegnap írtam is, hogy figyelni kell megmarad-e a "nagy" vevő. van egy olyan érzésem, hogy most hetekig önteni fogják, és minden 20-40 forint emelkedést egyből adni fognak. a "normálisan"-ban látom pomperj is megemlítette a szezonalitást és a pmáp-ot, amit én is írtam a napokban. szeretem, amikor egy tapasztalt, sokat látott profival egy rugóra jár az agyunk ,)
ezt te milyen stílusnak gondolod? nyilván azonnal felmented magad......leépülés? köszi, ha Coulthard nem vállalja akkor én átveszem, már csak azért is, hogy örüljél....
Korrelál az árfolyammal... apropó: hogy eltűnt a 300k-s vevői oldal, vagy csak én nem látom? Ahogy ezek percenként történő publikálása is megritkult... vajon lehet összefüggés a leépülés és ezek között? :D
Törölt felhasználó2023. 07. 20. 14:38
Balin2020
ma, 14:33
Előzmény:
Coulthard14
A MOL topicban már elindult az örvendezés, hogy le fog épülni ez a topic. Bakter sajnálja, hogy ide nem tudja beírni. A Bakter nem sajnálja!!! Csupán tudatta, hogy nem azért írta ide mert sumákol vagy hátba akarja támadni a normálisakat, hanem mert kidobták és oda nem írhat véleményt!
MOL topik