vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Nem a szeméten, henem egy kötelező gyártói díjon, viszont igen, lehet, ráadásul ennek a dijai tízszeres a környezetvédelmi termékdijnak, q3-ban meglátjuk (-:
A funda pozitív része általában ismert, de a negatívumok annyira nem szoktak nyilvánosan megjelenni! Aztán jönnek a furcsa kérdések, hogy miért megyünk ellenkezőleg a fundával! Nem szabad vakon bízni benne... szvsz!
Duna House-ban sem döntött az első két nap osztalék szelvény vágás után. Ott telitalálat volt vágás napján adni. Itt sem várok egyértelmű döntést még ma sem. Hétfő záróra azonban ki kell forrja magát!
Még nem teljen egyértelmű, hogy kinek, mi okból, milyen szerepe volt a felfele menetelésben! Az emelkedés 38.2%-t ledobta egy nap alatt, nyilván az osztalék miatt is, de elvárnék itt egy kis pihit, vagy rugózást! A lenti, következő célár 61.8%-nál vagyunk, ami egy erős támasz álltalában és ha letörik, akkor legtöbbször eléri a célárat/pingit! Nem kéne még felébreszteni a letöréssel.....😃 Meglátjuk a piac hogy dönt!! https://ibb.co/WBs3GL4
Hú mit történt itt az éjszaka!!!! 😃 Elszállt a köd és nem bírtátok tovább a saját kis normálisnak kikiálltot világotokban, áthágva a saját szabályaitokat?? Ejnye fiúk!!!! Tudom néha ki kell ereszteni a gőzt, de itt és így???? Ti mondjátok magatokat normális forúmozóknak??? Idejöttök fenyegetni, becsmérelni, személyeskedni! Aztán jön a mindentudó kontrázó! "Most akkor ki a normális fórumozó"???? - Azért itt is van moderátor!!! Moderációs esemény történt "Steve52" felhasználóval szemben. Jajj, majd el feledtem tegnap mondani, PINGVIN A VÍZBEN!!! 🐧🛀 - Akkor folytassuk "normálisan" ??!!
MOL topik