vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Inkább: realista... tavaly, ha kiültem volna a házunk elé egy műanyag kannával, elé egy táblával, hogy én egy olajipari vállalat vagyok, a kannámat is megvették volna a befektetők... :D Most nem ez van. A Molnál se, értelemszerűen. Ide is benézhet egy combosabb mínusz (lásd Shell visszaesése), emiatt diszkontálhatják majd az árfolyamot. Kivéve: Mol tulajok normálisan alternatív valósága... ott minden szép és jó, emelkedni fog akkor is, ha éppen esik... :D
Lehet hogy pont ez lesz jó nekünk. Nézd vissza elmúlt jó pár negyedéves jelentési időszakot, mind az MOL és az OTP esetében is, erősödés volt a jelentések előtt, ráadásul kijöttek a szép számok, majd irány délnek. Néha nem a logika mozgatja az árakat!
A mai időjárás jelentésünk: 0C° és 50C° között bármi, a szél fújhat erre is meg arra is, kicsit is meg nagyon is. Esőre nem kell számítani de ne lepődjön meg senki, ha esik. Köszönjük szépen a figyelmüket, vagy nem. :) Eladtam 10750-on az OTP pakkom, pont mielőt kilőtt volna, hogy vegyek MOL-t. Azóta kihordtam 2 agyfsz lábon, de az új stratégiám lényege.. buy and hodl everythig. LEHET, hogy a legtöbb embernek ezt kéne csinálnia..
Értelek, de azt írtad, hogy "lehet"! Egy lehetre nem jár pont! Érted? :))) Azt is írtad, hogy 2950 lesz! Na erre sem jár ..:) Senki nem tudja, hogy merre az arra, csak tippelünk, számolgatunk! Mondj egy tutit és ha teljesül, akkor gyere a sikerdíjért!! LEHET kapsz is:))
mindig azt irom ami a megérzésem illetve amit a számok mutatnak..hiába akarnám most fényezni...mol osztalk sem legy egy az egyben beforgatva ide..jelentéstől sem lesznek elszállva...nem veszek bele itt nem...persze ha látná az emebr hogy fordul.....
MOL topik