Topikgazda: Kvazir 2005. 11. 20. 20:32

MOL topik  

vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Colombo
Colombo 2023. 07. 21. 07:48
Gyerekek  ennek mi èrtelme van?
Foglalkozzatok inkább a jövővel!
Az minket egyszerű halandókat  jobban érdekel.
balamber 2023. 07. 21. 07:06
Előzmény: #357  Törölt felhasználó
Benneteket. De nem kellünk mi hozzá, olvasd csak vissza, miket írtok: önmagában az, ahogy itt és másutt viselkedtek, az bőven elég, hogy egy fórum közönsége előtt leszerepeljetek... kik vagyunk mi? Egyszerű fórumozók, akik veletek ellentétben tudnak viselkedni. Van önuralmunk, ami Steve báttyónak például olvashatóan nincs... ezzel égetünk benneteket, hogy a stíl (bár a hiszti jobb szó lenne ide...) ellenére, amit hoztok, elviseljük ezt... pedig nehéz néha, hidd el! :D A személyeskedésre vonatkozó megjegyzéseden pedig hangosan felnevettem! :D Inkább tényleg menjetek vissza oda, ahonnan jöttetetek... nem fogtok hiányozni, az biztos!
Törölt felhasználó 2023. 07. 21. 03:14
Előzmény: #340  Törölt felhasználó
Hála a Mol veletek sem egyenlő sőt nem is azonosulna veletek. Miért nem azzal foglalkozol akinek nincs Mol részvénye és úgy osztja az észt? Az már nem probléma igaz? Miért probléma, ha Mol tulajdonos eladást tervez? Egyelőre Mol tulajdonos és előre leírta mi a célja. Nem sumákol ,mint egyesek.
Törölt felhasználó 2023. 07. 21. 03:06
Előzmény: #353  balamber
Igazán zseniális megnyilvánulás, csak gratulálni tudok hozzá! Bravó.  Bakter, Kvazir és balamber egymás segítségével szénné égetitek? Fantasztikus, kit égettek szénné? És ti kik vagytok? Ki előtt égettek szénné? És milyen következményei lesznek? Anonimitás ej de szép dolog is az.  Anonim embereket szénné égetni? Eszes megnyilvánulás igaz semmi értelme. Személyeskedésbe ez is bele illik simán.
Törölt felhasználó 2023. 07. 21. 02:54
Előzmény: #354  Kvazir
Kvazir látom a személyeskedés nem áll távol tőled sem..Kár, hogy becsukod a szemed és úgy minősítesz. Jogodban áll csak akkor ne mond és ne mondjátok, hogy ez egy pártatlan topik lenne. Semmivel nem különb a normális topiktól. Ti is szelektáltok. Bakter szerint a normális topikban már csak hárman maradtak, provokált megint csak. Nem tudtam, hogy a két topik azon versenyzik melyikben lesz több új felhasználói hozzászólás? Zseniális Bakter Úr, csodálatos Bakter Úr! Egyébként felesleges Coulthard kitiltásába belekötni, annyi mocskolódást írt már, válogatni lehetne a kitiltási okot adó személyeskedéseiből.  Normálisan topikban nincs mocskolódás tetszik érteni?!!! Ott senki nem üzen át ide, hogy kevesen lesztek tetszik érteni? Ott senki nem üzen át ide, hogy fehér negró tetszik érteni? Becsukhatjátok erre a szemetek, de le van írva, nem tudod kitörölni. Felesleges a másikra fogni, itt a bizonyíték megint ki kezdte. Stevenél elszakadt a cérna, mert Bakter provokálta. Őt sem mentem fel. viszont megértem. Valaki felnyomta. Most pihin lesz. Most lesz ideje gondolkodni, hogy érdemes e provokátorokkal foglalkozni. Bakter most megúszta és ez nagyon nincs rendben. 
Törölt felhasználó 2023. 07. 21. 02:20
Előzmény: #349  Kvazir
  Nagyon úgy néz ki, hogy ez a topik még sem szabad mindenki számára.  Nem bírtátok ki, itt mindenki elmondhatja a véleményét jelszóval hirdetve , de ebből egy szó sem igaz. Provokáltok, provokáltok élen Bakterrel aki már két topikból is véglegesen ki lett tiltva. Az, hogy Kvazírt nem érdekli, hogy Bakter provokál ezzel csak bátorítja a további sértő megjegyzésekre.  Visszanézhető, itt van a szemünk előtt, Kvazir mit akarsz letagadni? Az egész provokáció azzal kezdődött, hogy Bakter a Mol tulajok normálisan topikba átüzent sértő megjegyzésekkel. Előtte senki nem is szólt hozzá. Nem bírta ki lelkem a kitiltást. Módszert folytattátok az általatok annyira szabadnak és minőséginek nevezett topikban. Mostantól már nem érvelhettek ezzel. Tulajdonképpen csak idő kérdése volt, mikor bújik ki az igazi énetek. Bakter úr szeretne egy harmadik végleges kitiltást? Ugye, hogy nem, akkor fejezze be véglegesen egyes személyek provokációját és változtasson a stílusán. Sok reményem nincs, de hátha.
Kvazir 2023. 07. 20. 23:20
Előzmény: #351  Coulthard14
50 feletti ember fiatal, akkor az vagyok. 
Tudom, hogy Steve - nek nem lehet olyan, hogy nincs igaza. 
Még akkor is, ha anyázik, fenyegetőzik, trollkodással fenyeget. 
Keserű sorom lesz? 
Egy topik miatt? Ne aggódj amiatt a pár elliotti grafikon miatt. Természetesen, ha hiba van benne, akkor szólj. Persze elliotti alapon, ha 3. hullámba rajzolok ED-t, vagy a 2. hullámba háromszöget, esetleg a fibo számozás nem helyes vagy ilyesmi. 
Ne haragudj, de nagy baj van nálad a toronyban. Jobb neked a saját topikod. 
balamber 2023. 07. 20. 23:19
Hölgyeim és Uraim! Elképesztően forró napon vagyunk túl, David és Steve a másik topikból felajzott állapotban itt ropja, tapsoljuk meg őket, bátorságukért! Amíg ők az ismeretlen, de annál vonzóbb katari hercegnővel lejtenek, addig Bakter és Kvazir segítségével szénné égetjük őket, bár, ahogy szoktam volt mondani: nem biztos, hogy mi kellünk hozzá... :D
balamber 2023. 07. 20. 23:10
Előzmény: #350  Törölt felhasználó
Hát nem, az biztos! De megtalálnak, az tuti, és rád tukmálnak 100k Mol részvényt, 5000-es darabáron... van annyi kredited, vagy adjunk kölcsön? :D
Coulthard14
Coulthard14 2023. 07. 20. 23:03
Előzmény: #349  Kvazir
Fiatal vagy meg kvazir, nem erted amit Steve ir, pedig igaza van. Azt tanacsolom keress jobb kozeget mint amit a mol topik velemenyvezerei tudnak neked nyujtani, kulonben keseru sorod lesz.
Törölt felhasználó 2023. 07. 20. 23:03
Előzmény: #251  farkasfu

Gondoltam dobok még rá kicsit! :) Csak a reklám miatt! :))
Nem vagyok tehetségtelen ugye? :)))))))))
Kvazir 2023. 07. 20. 22:56
Előzmény: #345  Törölt felhasználó
Nem veszed észre, hogy te mocskolódsz? Sőt anyázol, fenyegetőzől? 
Molly topikban sokáig ment, hogy idejön a shortos orkhadsereg és széttrolkodja a topikot. Pedig nem. 
Most meg fenyegetőzől, hogy idejössz széttrolkodni? 
Ott van a másik 2 topik, hidd el, hogy jobb lesz ott neked. Lelkinyugalmad miatt. 
Meg a normálisok úgyis ott vannak. 
Coulthard14
Coulthard14 2023. 07. 20. 22:48
Előzmény: #347  Kvazir
Hat az oldal aljaig gorgetve nem talaltam szakmai jellegu hozzaszolast itt. Csak az egymas szidasa megy. Koszonom azert a tanacsodat, majd gondolkodom rajta.
Kvazir 2023. 07. 20. 22:45
Előzmény: #339  Coulthard14
Kedves Coulthard! 
Érdemi mondanivaló nincs? Akkor miért olvasod, hiszen honnan tudnád? 
Bugyuta grafikonok? Miért nézed őket? 
Normális részvénytulajdonos? Ez milyen fogalom már? Részvénytulajdonost ismerem, de Ti teremtetéttek olyat amilyen nem létezik. 
Esést vársz? Shortos vagy? Nem vagy normális! 
Kitiltalak! 
Van saját topikod, ahol kedvedre moderálhatod a hozzászólásokat. 
Tisztelettel kérem, hogy hagyd tiszteletben, akik itt írnának, rajzolnak stb, hiszen Neked ott van a saját topikod. A normális. 
Coulthard14
Coulthard14 2023. 07. 20. 22:38
Előzmény: #343  Törölt felhasználó
O ne farassz mar, ember. Minden amit leirtam, az most is ervenyes, es a gyerekes megnyilvanulasaid, bekopizgatasaid csak igazoljak hogy jol dontottem. Amint irtam, nem szeretnek ezen a forumon vitatkozni, te is kezeld inkabb a sorompokat, bakter ur.
Törölt felhasználó 2023. 07. 20. 22:22
Előzmény: #336  Kvazir
Tehát te úgy érzed, hogy Bakter folyamatos provokációja és gyűlölet beszéde elfogadható, Rendben legyen ez a topik a mocskolódás centruma,hajrá!!!! Mindaddig míg saját magatok nem teszitek rendbe ezt a stílust addig én is itt leszek és ,ha kell szétrollkodom ahogy  egyesek tették másikban és ahogy egyesek megnyilvánultak....lehet gondolkozni.... egyszerűen utálom és soha nem fogom elfogadni, hogy egyesek veszik az anonimításban bátorságukat és sértegetésekkel próbálnak megnyilvánulni és ehez akkor te aszisztálsz, ezt nevezed te szabad topiknak? Ez a ti szabad topikotok? tegnap a normálisaknál bőven volt ellenvélemény ,nem is egy...legalább ne hazudnátok....magam nevében írok, senkinek nem vagyok a védő ügyvédje....nem fogom hagyni, hogy egy senkiházi ilyen stílusban írjon.....fehér negró...a jó édes anyáddal szórakozzál ember....egyszer megtalállak  Bakter , ha kell ip cím alapján...
Törölt felhasználó 2023. 07. 20. 22:19
Előzmény: #343  Törölt felhasználó
Moderáció:
Kitiltás a "MOL tulajok normálisan" topikból A moderálás a "MOL tulajok normálisan" topik #5332 sorszámú hozzászólása alapján történt. A moderátor indoklása:
te jobban illesz a masik MOL topikba, bocsi
Törölt felhasználó 2023. 07. 20. 22:17
Előzmény: #342  Coulthard14

Bakter 2023. 07. 03. 17:20 Előzmény: #5315  Bakter #5332
https://invst.ly/10jxdn
Nem akar mozdulni!
EZÉRT ZÁRTÁL KI!
Komment?
Coulthard14
Coulthard14 2023. 07. 20. 22:13
Koszonom hogy a jelek szerint olvasod a topikomat. Ezek szerint az ertekre te is vevo vagy, ez jo. Milyen pucakrol beszelsz? Tobbek kozott emiatt a kocsmai stilus miatt vagy kizarva a masik topikbol. Egyebkent mint emberrel nincs veled bajom, csak nem vagy szalonkepes bizonyos korokben, de azert orulok h itt tudtunk reagalni egymasnak.
Törölt felhasználó 2023. 07. 20. 22:10

Jaj a legfontosabbat majdnem elfelejtettem! 
Coulthard soha nem lett világbajnok! (még a közelébe sem került)

Topik gazda

Kvazir
4 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek