igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
ha nem érted meg azt, hogy bent a stadionba és az odavezető úton én sima értelmiségi a gyerekeimmel még nem mentem úgy mostanában, hogy bármi balhét kisebb bunyót is láttam volna akkor nem tudom megfogalmazni.
Ha nem érted meg azt, hogy tömegével vannak kicsik, gyereke és CSALÁDOK !
Nem vagy ott, de jobban tudod.
Én sem örülök, hogy ez van kint a városban, de az egész világon, nem csak itt. Ez nem mentség mielőtt a szokásos jóindulattal ezt írnád, de minden hol ez van. Válságban van a világ. Nincs erkölcs semmi támasz.
Hol több néző van értelemszerűen ott van gond arányaiban.
No, persze, ergo "nincs balhé" egy sem (még egyszer ennyit meg a te igazságodról), ha meghalt volna az is "pech", ha be tuttak volna kést vinni és ott szúrnak le valakit, az is pech, hogy mások magántulajdonait összetörik az is "pech" (meg ennyit az igazságodról).
Majd, ha neked törik össze, pechből mondjuk leszúrják a gyerekedet, az lesz a "pech".
Mindent el lehet intézni egy legyintéssel, hisz nem neked okoznak kárt. És le is lehet ugye tagadni.
Itt abba is hagyom, mert más fogalmaink vannak a "pechről", a "balhéról" stb-ről... (gondolom addig, ameddig nem téged érintenek... látom ez az ostobaságból kirakott provokáció következménye is hogy megviselt, pedig nem is téged érintett közvetlenül... minden rendbontásért így kellene megbüntetni a klubbokat, akkor hamarabb megtisztulnának.)
Te azt nem érted meg, hogy én elfogadtam a Te más véleményedet és a többiekét, de ti képtelemnek vagytok mások más hozzáállását kicsit is elfogadni, azonnal megkapja a címkéket. Meg tudod nézni 6-7 címke amit kaptam mi volt ?
Lezárjátok a vitákat fölényesen, azzal, hogy a másik nem ért hozzá, nem érti, nem fogja fel agyilag, fidesz bérenc (persze ti nem lehettek bajnai bérenc, hogy is képzelje az ember !!)stb.
oké, de akkor ne papoljunk arról, hogy értelmes nyugodt vita kéne.
Most ne belőlem indulj ki, mert én direkt ezért jöttem be szórakozni egy kicsit. De végignéztem már jó pár értelmesen író Orbán párti kicsinálását itt. A gyűlölet azért erre nem vezethet, miközben pont ti irtok erről.
A magyar érzésekkel semmi baj nincs. De a magyar érzés nem egyenlő az elvakult ostobasággal, a gyűlölettel és társaival. A magyar érzések nem zárják ki a gondolkodást és a gazdasági racionalitást. Ezek viszont elvárhatóak lennének egy ilyen fórumon. Az értelmes, kultúrált vita meg alap kéne, hogy legyen.
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.