igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
Miért a múltról akartok folyton beszélni, mert a jelen kényelmetlen.
Százazor kilemeztük itt sok topicban éveken át. Az ország 2001-től indult el a növekvő ÁHT hiány és a növekvő eladósodás útján. Csak címszavakban a fő tételek: gázár.tám, lakáshitel tám., Orbánék béremelése, Megyó 100 napos béremelés, 13. nyugdíj, 13. közszféra bér, pénznyelő állami cégek, elmaradt eü. reform, elmaradt oktatás reform, elmaradt köz. ig. reform (állam karcsúsítás). 2001-2006 a leghibásabb ebben. 2006-tól pedig tűzoltás folyt.
Ennyi.
De most 2013 van és a Fidesz kormányoz. Valós, szakmailag és gazdaságilag racionális struktúrális átalakítás alig folyt (egy-két adóváltoztatás nyomokban ilyen, de nem látni benne egységes koncepciót az ad hoc pénzszerzésen kívül), csak a tartalékok felhasználása, demokratikus rendszerek leépítése folyt, amihez meg hozzányúltak, azt meg egyértelműen politikai osztogatással tették (dohánypiac).
nekem szinte alig válaszolt valaki 4 kérdésemre mondván nem fontos.
elnézést nem tudom mire kéne, menni szeretnék írtam vala 30 perce.
Én veletek ellentétben nem kerülöm ki. Jó megkeresem.
kicsim, itt két óra alatt megkaptam eleget. A hozzád hasonló állatfajok nem érdekelnek, mindenkivel azon a stílusban írok ahogy ő nekem. Aki normálisan ír, annak én is normálisan írok.
"jobblib" olyan szép fogalmazás.
"Magadfajta" érdekes példány.....
Erre viszont "elfelejtettél" válaszolni. Meg persze nem lepődtem, ellenkezőleg, hozzászoktam a Fidesz hívők ezen reakciójához.
Kérdés: Ha nő a jövőbeli nyugdíjkifizetési kötelezettsége az államnak 3000 mrd Ft-al, akkor nő-e az államadósság (nem a kimutatott, a valós), vagy sem?
az a vicc, szimplasrác, hogy én jobblib beállítottságú vagyok, közöm nincs a baloldalhoz, de mivel nem tetszik amit ez a mucsai tolvaj törpe cipolla csinál a bűnöző haverjaival együtt, ezért a magad fajta hajlamos engem annak nézni. és köszi a sok szép buzizó zsidózó sztereotípiát, mely megmutatja tahóságod teljes nagyságát
"Tudod akkor lesz baj, ha a fidesz simán nyeri a választásokat."
Miféle bajra gondolsz? Hogy az országnak rossz lesz?
Vagy arra, hogy én majd rettenetesen megdöbbenek ezen. Nem fogok megdöbbenni, mert ha nem csak írnál, hanem olvasnád, akkor tudnád (ide is leírtam), hogy a Fidesz 2014-ben kényelmesen nyerni fog. 2009 óta mondom ezt, hogy a '14-es választásokon is Fidesz győzelem lesz. Mindvégig tartottam ezt, tartom most is.
"Jó gyűlölködést"
Én nem szoktam. Olvasgasd a saját és hozzád hasonlók fröcsögéseit, komcsizást, libsizést, zsidózást, stb. Na, az az.
Nem Fradi pályán kapott gázt a kislány. pech. Azóta pláne kijár. Kezdőrúgást ő végezhette el és büszke.
Újpest meccs, telt ház volt, még jegy sem maradt ,ennyit a félelemről, bent semmi verekedés, kint a városban igen. mint mindig sajnos. De ennek ellenére nem volt jegy.
1/ Lelki nyomor
Én meg vagyok köszönöm szépen. Ne magadból indulj ki és nem lesz gond. A világ szép, főleg 2010 óta :) Ha gondod van, szorongásaid vannak, van erre megoldás, nő (nálatok ki tudja pasi), orvos, izraeli útlevél
2/ Adósság
Ha az államadósság kérdése felmerül és a ti részetekről akkor igencsak érdekes mennyi volt az mszp hatalomra kerülésekor és bukásakor, értem én ,ogy kényelmetlen.
És a gyerekeket sem kell becsábítani a meccsekre már évek óta. (Ezt keresd meg a fradi oldalán. :))
Persze ezt igen jó kezdeményezésnek tartom/tartanám, ha valóban kiszürnék a huligánokat, hangadókat. Olyan technikák vannak, hogy meg lehetne tenni... csak akkor hova lenne a mag. Ha az utánpótlásba fektetnének pénzeket és megtennék ezeket a lépéseket és nem rövidtávon gondolkoznának (mert nézőcsökkenés lenne), akkor bizony megérné jó időre.
Ennyit a Te igazságodról. Mondani mindent lehet. :)
Tudod akkor lesz baj, ha a fidesz simán nyeri a választásokat.
mert lehet plakátozni, buta tömegezni, de válszeg fel sem merül egyikőtökben sem, hogy veletek van a baj.....
na ennyit. Hagylak titeket !
Jó gyűlölködést ! Jól el vagytok kiválasztottak itt ! Csak az a buta tömeg ne lenne mi ?
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.