igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
Valószínű folytatódik a hazudozás a tévékben, rádióban, nagyobb dózisban, mert fontos a Fidesznek a hatalom megtartása. Óriási kockázat lenne nekik a bukás, gondolom sokan kerülnének börtönbe egyébként az elmúlt 4 év miatt. A birkákra számíthatnak, óriási az áhitat köztük. Mutyisok, Fidesz oligarhák és a csatlósaik nyernek, többiek max egy nagyot nyelnek a következő 4 év előtt..
Ez már kóros nálad, kezeltesd. Nem kell annyira fosni, béke van, meg kapod ugye a közgyógyot is, jól elvagy, örüjjé!
A komcsi nyugdíjadat nem csökkentették? Akkor meg aztán havaj...
irigylésre méltó ennek az Orbán fóbiás liberálbolsevik szavazó bagázsnak az előnye, amig ők válogathatnak Gyurcsány Bajnai Mesterházy Fodor Kuncze Bokros Szili Schmuck Suchman Schiffer Jávor Karácsony Szanyi brilliáns országmegváltó tervei közül (Orbán ledöntése) addig az ellentábornak Orbánon kívül már csak Vona maradt...
Szerintem lassan nyithatsz egy "Miért szavazzunk Orbánra, és a Fideszre" topikot. Érdekelnének az észérvek (nem a PR duma). Már, ha vannak egyáltalán...
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.