Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
settevoltesette 2018. 04. 02. 17:51
Törölt hozzászólás
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 04. 02. 17:48
Az, hogy 2018 Magyarországán az ételosztás egyáltalán téma lehet azt jelzi, hogy rengeteg az  elszegényedett, éhes honfitársunk. Köszönet mindenkinek, aki könnyíteni próbál azok sorsán, akik ebbe a méltatlan helyzetbe kerültek – gondolja minden ép eszű ember. Nem így a Bencsik nevű tróger. Szerinte “az ételosztás az egyik legaljasabb módszer."

https://varosikurir.hu/bencsik-andras-az-etelosztas-az-egyik-legaljasabb-modszer/
settevoltesette 2018. 04. 02. 17:37
Törölt hozzászólás
andare 2018. 04. 02. 17:28
Törölt hozzászólás
ts3 2018. 04. 02. 17:26
Előzmény: #76035  Karvalytokes
Azt is vállald ami faszistákkal szokott történni.
Karvalytokes
Karvalytokes 2018. 04. 02. 17:03
Előzmény: törölt hozzászólás
Ha ez fasizmus akkor én vállalom.
andare 2018. 04. 02. 16:53
Törölt hozzászólás
bigyula 2018. 04. 02. 13:21
Előzmény: #76031  zajec
Én tőled kérdeztem. Én tudom, hogy miért nem hiszek neki.
zajec
zajec 2018. 04. 02. 13:15
Előzmény: törölt hozzászólás
kicsit pillants az ellenzéki oldalra..milyen bevált tolvaj banda ácsingózik a hatalomba.. éhesek de nagyon..
nincs egy párt ahol ne lennének strómanok offshore cégek.. külföldi kapcsolatok.. lejárt szavatosságú liberálbolsevik konda..
zajec
zajec 2018. 04. 02. 12:57
Előzmény: #76029  bigyula
csupa kérdés igaz... ezekre neked kell megkeresned a válaszod.. mint ahogy a németeknek franciáknak..
A többség még azért tudja.. a hagyományaid a gyökereid..a nemzeti identitásod a nemzeti érdekek és ki az aki tesz valamit az ország épüléséért fejlődéséért.. az állampolgárokért..azokért akik megbízták őket...lehetne másképp? igen..kellene más ilyen erő? igen.. sajna ez most/megint szabadságharc..
Németországban betiltanak könyveket, hazaárulásért pereltek be újságírót...vallási helyeket jelképeket szednek le... a hatalomban lévők még soha ennyire nem váltak el a népakarattól.. 
zajec
zajec 2018. 04. 02. 12:47
http://www.origo.hu/nagyvilag/20180331-a-milliardos-arfolyamspekulans-sajat-embereit-ultette-az-egyik-legnagyobb-ukran-ceg-a-naftogaz.html
soros recept.. vajazd meg a vezetőket.. alakítsd ki az ellenőrzési rendszer.. adj hozzá egy csipet speciális fűszert..hazugság, kettős beszéd.hamis értékek..demagógia.. az öntudatos vadhajtásokat nyesegesd le...  várj kicsit és és konyha kész a biomassza..dolgozhat neked...ha már megtette a dolgát süsd meg őket a zsírjukban és jóízűen fogyaszd el őket.. 
bigyula 2018. 04. 02. 12:33
Előzmény: #76027  zajec

" egy az érdek azokkal akik Magyarország ellen dolgoznak.."
Miért vagy biztos abban, hogy Magyarország érdeke egyenlő azzal amit Orbán képvisel/mond?
settevoltesette 2018. 04. 02. 12:32
Törölt hozzászólás
zajec
zajec 2018. 04. 02. 12:28
Előzmény: #76024  bigyula
egy dolog amit mondasz és amit teszel.. Én ez alapján mérek..
Mivel egy platformra került a teljes ellenzék.. egy az érdek azokkal akik Magyarország ellen dolgoznak.. így ez a kérdés nem kétséges. A fidesz-kdnp az egyedüli nemzeti párt.. 
Sokan kevernek dolgokat a nemzeti értékek a konzervatív gondolkodás nem azonos az urambátyámos bokacsattogtatós..születési előjogokat kikövetelő monarchikus kasztrendszert rendszert visszasírókkal. 
zajec
zajec 2018. 04. 02. 12:20
Előzmény: #76025  bigyula
azt is lásd azt írtam a bigottság is ott a világ rákfenéje között... ez mindegy melyik vallás bigottsága..
"Új"  életmód van a villágban, ez a világi lét, ez a vallásokban meghatározott értékrendeket tartja morális alapoknak de nem követi annak klerikális vonulatát vagy a ceremóniákat, nem fogadja el axiómaként az ottani tanokat.Ez talán a felvilágosodás korától tudatos.. A világi ember rácsodálkozik a világra a természet törvényszerűségeit vizsgálja a valódi liberalizmust demokráciát vallja (nem a sorosista neoliberál ,) .
A mostani római katolikus vallás elfogadja a világi létet.
Nem úgy mint sok bigott/vallásos szélsőséges akik nem fogadják el a társadalmi törvényeket szabályokat hanem csak és kizárólag a "bibliájukban"  leírt dogmákat tartják magukra nézve kötelezően, ráadásul ezt másoktól is elvárják.
bigyula 2018. 04. 02. 12:04
Előzmény: #76023  zajec
".hiszen más vonatkozik a az igazhitűekre és más a hitetlenekre. eeez ismerős nem?"
A kereszténység hogyan működik/működött? :)
bigyula 2018. 04. 02. 12:03
Előzmény: #76022  zajec

"tetszik nem csak egy nemzeti érzületű párt van a fidesz."
Miért? Mert ezt állítják magukról? A fidesz KDNP része  pl. se nem keresztény, se nem demokrata... :)
zajec
zajec 2018. 04. 02. 11:24
Előzmény: #76021  zajec
most olvashatjuk a muszlimok kettős mércét alkalmaznak a vallásuk is ilyen..hiszen más vonatkozik a az igazhitűekre és más a hitetlenekre.
eeez ismerős nem?  a kiválasztott nép és a goyok.. itt is secko jedno..
Már párszor mondtam: a világ rákfenéje a kettős mérce a kettős beszéd.. és a bigottság..legyen az bármilyen irányú
zajec
zajec 2018. 04. 02. 11:18
Előzmény: #76018  bigyula
tetszik nem csak egy nemzeti érzületű párt van a fidesz.. több kellene de ez van...
A neoliberalizmus azon dolgozik.. elavultnak..cikinek nevetségesnek állítsa be a hagyományokat, a nemzeti értékeket.
Rátelepednek kisajátítanak fogalmakat, pl liberalizmus.. az a liberalizmus nekik ha azt mondod amit ők..ha nem akkor te csúnya antiszemita..homofób..begyepesedett nyugger.. náci tetű vagy.
A  "hagyományos" értékrend a tisztelet a becsület az erős identitás az emberi tartás a  jellem  kitörlése az emberekből a cél.
Helyette szükségük van a könnyen befolyásolható gyökértelen, nemi jelleg nélküli  jól mobilizálható biomasszára, akinek az egyénisége már csak abban nyílvánul meg milyen nevetséges göncöt aggat magára.. vagy aki az elé rakott jelvényekből választhat magának célt amit kitűzhet.. mentsük meg a xxxx, én nem vagyok antiszemita.. és még 2.. mert négyből tudsz választani de több már csak összezavar.
zajec
zajec 2018. 04. 02. 11:03
https://magyaridok.hu/kulfold/wolfgang-schauble-a-migracio-miatt-is-erosodik-az-antiszemitizmus-nemetorszagban-2954257/
Ibizától írta még az idegenek inváziója elején.. elmondta mivel jár ez a megszállás.. ebben az egyik pont ez volt.. most boldogan tapsikolnak a muszlim hátterű migránsoknak..majd lesz ajvákolás amikor ezek az emberek ősi ellenségük a zsidók ellen fordulnak.. most már kezdődik is ez a nyafogás..
De milyen érdekes.. ahogy a zsidó érdekek sérülnek..mindjárt valami szörnyűséges lesz amit azonnal meg kell állítani.. amig svédeket finneket vagy más európa embereket sanyargattak..addig az "értsük meg őket össze vannak zavarodva, de majd beilleszkednek" volt a napi parancs..szedjük le a kereszteket mert sérti őket... a dávid csillagot is le kell venni a nyakláncokról?

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek