a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
sajnos többet nem tudok segíteni.. akik eladták 20millióért panelt vehettek simán 10ért agglomerációban családi házat.. erre kértél segítséget. ha ez nem megy... ez már nem az én gondom ,)
Szóval akkor személyeskedsz, ha nincs igazad, ez egy gyenge jellemre utal. Belinkelhettél volna olyan házakat is, amik megfeleltek volna a kiindulási feltételeidnek, de ez nem sikerült, és most Pilist próbálod megmagyarázni, hogy Budapest vonzáskörzetében van, pedig a wikipádiás agglomerációs magyarázatban sincs felsorolva, joggal, mivel nincs agglomerációban. Szóval ilyen embör vagy te.
már elsőre le kellett volna vegyed..ahogy írtam.. nem tűnsz valami önállónak.. az agglomeráció nem egy szabvány.. nekem Pilis is az.. Agglomeráció azt jelenti egy város vonzáskörzete.. nincs odaírva a pilisihez, hogy vályog.. tehát ne állítsd.. kinézetre pontosan a 60as 70 es évek kockaházai amit abban az időben építettek az emberek kalákában.. és nem vályogból.. segítséget kértél mutassak egy példát egy múltbeli eseményre.. emléxel 20milliós panelért 10milliós agglomerációs ház... mivel 1150db van ilyen pest megyében.. bőven kiválaszthatnád ebből a neked aggomerációs terület ingatlanait..
Elmagyarázhatnád, hogy hogy jön ide a mamahotel. Szóval Pilis nem az agglomeráció része, tehát tévedtél. Heló A 10 millióért házat az agglomerációban, ezt nem tudtad alátámasztani, egy pilisi vályogházzal, illetve egy vecsési árverezéses házzal. Ez van, látod nem vagy tévedhetetlen.
nincs meg..mamahotel.. akik sokáig a szüleikkel élnek azok kevésbé önállóak.. ez ma egy tendencia.. Bocs ha fejből nem tudtam az összes települést...pilis azért jutott eszembe mert unokatesóm ott vett házat a pesti lakásából de az alaphelyzet az volt..segítsek neked..mondjak példát 20millióért eladott panelből agglomerizációban 10millióért ház..emléxel?
"Orbán az jó mór..megtette a kötelességét.. már mehet.. még nem zárom ki ezt a zsugát..azt mondja elfáradt..jöjjenek a fiatalok.. és elmegy egy nyugis eus posztra." . Ugyan már. Orbán nélkül a NER atomjaira hullik pár nap/hét alatt. Ez egy személyi kultuszra épülő, autokrata, full kézivezérlésű rendszer.
te még anyukáddal élsz ugye? mindent készen kapsz. de legyél már önálló segítek.. itt a lista https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapesti_agglomer%C3%A1ci%C3%B3 én beraktam neked pest megyei ingatlanokat..már csak az a dolgod rákeresgess.. bonyi? nem. és ismételten elmondom..azt írtam múltidőben..sokan eladták panelt 20m-ért és vettek 10ért agglomerációban.. a fenti link a mostani helyzet..és még most is vannak olcsón házak.. 2016-2017ben még jobb vételek voltak.
igen..ez volt 2002ben is.. egyrészt altatták a tuti nyeréssel másrészt valahogy nem annyira akarták a győzelmet.. Lázár profi de mostanában hibázgat..anno mondta vissza kell lépni a politikából és később visszajönni... Orbán az jó mór..megtette a kötelességét.. már mehet.. még nem zárom ki ezt a zsugát..azt mondja elfáradt..jöjjenek a fiatalok.. és elmegy egy nyugis eus posztra. A háttér megállapodásokat meghallgatnám..szívesen lennék légy orbán zakóján az elmúlt 4 és a következő 1 hétben.. még akár párton belül is simán vannak hatalmi harcok.. főleg a nemzetközi tereken..szerintem fésztufész bezsarolják őket.. kiderül.. tök egyszerű lenne az eredményeket kellene emlegetni.. és azt..ameddig ők vannak addig MO a béke szigete a folyamatos fejlődés záloga..a megvédjük Mo-ot ez jó..de sok az aránya.. 1/3 megvédjük 2/3-ad garantáljuk a folyamatos fejlődést nyugalmat..épül szépül az ország..
Mi lesz veled Magyarország?