a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Francot kell ítt kirekesztő módban beleállmi!!! Már RÉGEN A TAKTIKAI SZAVAZÁSBA ÉRTETEK.. Már rég ami Lent van, akár háttal is a menetiránynak Taktikai szavazástól remélve Fenn lesz!! Ez nem lép vissza,de azé oda tereli szavazóit(MÁSIK PÁRTRA SZAVAZZON) egyéni választó kerületében. Így mennek a nálunk A SZAVAZAT MEGOSZTÁSOK!!(eszem meg áll) Felhatalmazom a választóimat általam megadott jelöltre!! Bakkker már tanácsadó lett a JELÖLT KÉPVISELŐ..(eszem megáll) Na akkor disznek Jelölteti magát..
"Ha azt mondjuk, gyurkamonya, billemácsik, pucu vagy vucerli,
angyalpicili, pöcsmácsik, angyalbögyörő vagy angyalbügyürű, esetleg
pucuhaluska, ugyanarra az ételre gondolunk, mégpedig a krumplinudlira." http://www.vous.hu/hir/20170609-cookta-angyalbogyoro-krumplinudli-recept Jó éjszakát! Azért a listás "a nyertes mindent visz" dolgon érdemes elgondolkodni!
Ja, mese habbal. De gondolj bele mekkora sportértéke van a dolognak ha üres pályán egyedül tudsz csak gólt rúgni, nekem ez nem kellene...de nem vagyunk egyformák...ja ja mindenki klón..
Ez mit is bizonyít szerinted? Semmit. Csak azt, hogy észrevettem, hogy kitiltottak pár nicket (szoktam nézegetni a moderációs topicot). . Szóval ez semmit nem igazol azzal kapcsolatban, amit te rólam állírottál. azt viszont méginkább alátámasztja, amit én írtam róla: klón...
Mi lesz veled Magyarország?