a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Ne siess annyira! :) A tömeges migrációs szétosztáson kívül van azért jó pár fontos terület, amiben nem értenek egyet a tagországok. Szerintem az Európai Egyesült Államokat jó időre elfelejthetjük, megpróbálták, ilyen gyorsan nem megy. De egy erős Szövetségi Államot létrehozhatnak, az nekem is tetszik. A négy alappillérrel maximálisan egyetértek. Jól indult. :)
ez kell az EU további centralizáláshoz:) és vmi azt súgja, hogy ezt a centralizálást az "EU-honvédők" fogják levezényelni, a "migráncs-simogatók" csak elindítják a folyamatot:)
Elolvastam. A tömeges migráció humánus fogadásának előkészétése. 2015 nyarán egy kis időre lezárták az osztrák határt és botrány lett belőle. Nos ne várjuk másoktól, hogy majd átveszik. Aki bejön az itt is marad. Egyébként finoman körvanalazza az egész a finonaszírozást. Persze az összegek nem stimmelnek, eleve alacsonyak és gyorsan nőnek majd. A rendőrségi állomány növelése pedig egyértelmű, a svédeknek pillanatok alatt megugrott ez az igényük. Ez is baromi sokba kerülne, nem beszélve arról, hogy a töredék jelentkezne. Összefoglalva: egy papíron az UNIO vezetése felé jól mutató, a valóságban bődületes költségek árán egy káosz kialakítása hazánkban. Persze a kerítés árnyékában ezt szajkózhatják, de ha az nincs, akkor mindez megy a levesbe.
Jujjjjjjjjjjjjjjj CSENDIKE MILYEN MENEKÜLT..(mi nem szeressük Migránsokat, másképp meg GALAMBOK IDE REPÜLJETEK) LETAGADJA..:):):) ismerem a természetét...:::)))
ja nem áll párhuzamba akkor tény LEÍRÁS!! Nem leszünk szocik/KOMCSIK!! Pedig 100év török úralom volt ATTÓL IS MEGSZABADULTUK!! Ezt forgattad be!!! Kedves LMP-és szaki.. barátom..
Mi lesz veled Magyarország?