Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Köszi szépen, igen erről beszélek... Szerintem az éves max simán meglehet, az pedig 13000....Csak most a nagyoknak csinálnak jó áron beszállót, ill aki már lentről benne van kiszáll... Kiütik a stoppokat szépen...
Szerintem ez kifulladt. Mondjuk fundamnetálisan már háromszor olyan drága, mint az OTP. A kockázatok is asszimetrikussá váltak. Könnyebben elérhetőnek tűnik a 4000, mint a 15 000. Személy szerint én inkább azt zseretem, mikor felfelé van nagyobb tér, semmint lefelé. Fundamentálisan ilyennek érzem a Waberest, az Autowallist, az Alteot, a CIG-et, az Akkot, illetve még konkrétan az unalmas NAP Nyrt-t is.
amikor valami "jó" akkor jó. Mámor van. Mindenki előtt a pénz lebeg...Majd kijozanodnak az emberek..visszatérve rsi--azert működik hosszabb távon...ahogy a TA is mivel az események hasonloan szoktak lejátszodni.. a fejekben összell a kép hm ez ennyit ér ennyit adok eddig mehet nem hiszem hogy tovbb menne stb...TAnl fiboka:_) ugyhogy ajnlom farkasfű amit irt meddig meht n si kb oda vrom érdekes pedig én nem TAzom..
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban