Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
10.ho.29.napján levo beirásomban ide még az osztiban remenykedtem ...ha már igy bevasároltam.....erre nem számítottam.Delután 5-re, lemegyek a presszoba, meghivtam pár havert.Zártkoru lesz a presszo ma.Még a nejem is azt mondta ugy unnepelek ahogy akarok.....ma(ezt hozzátette)
Pali 35 db-ot meghagytam, ..hogy a 2 bankoson mennyit nyertem...nem hiszem el...pedig balf..asz voltam az eladáskor.Igazábol vehetnèk egy uj kocsit mondjuk....ha jobban adok lehetett volna még egy 20 szazalekkal tobb ...nagyon durva volt....
Üdv a klubban :) Én még pénteken szemeztem vele erősen, hétfőn pedig egész napos utazás mellett nem volt affinitásom nézelődni, "kár vót". Grat az ébereknek és bátoroknak. :)
Hogy lehettem ekkora idióta hogy hetekig, hónapokig figyelgettem 4200-on hogy venni kellene és végül nem vettem. Na de ebből is tanultam valamit... Hallgattam egy tőlem tapasztaltabbra. Tényleg igaz hogy senkire nem szabad hallgatni. Most verem a fejem a falba.... Grat mindenkinek aki vett az elmúlt időszakban!
..az azért sok lenne, ez nem OTP...még....de a 10 be belenyalhat de oda is még vmi hir kellene. Még a 8000es csomag fele megvan azzal megnezem mi lesz.
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban