Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
..de ez nem regi tortenet, par honapos...meg annyira nem idegesit...most viszont éledezik....bar jo hirek jottek tobb is nem mozdul....ezt nem ertem...a fundamentara se nagyon moccant.
..dehogy...hm.hm..egyszer mentem 1 jo kort otp-ben, na a nyereseget kiegeszitve vettem ezt mert elozo nap 11 e rol leesett 8 ra...na ekkor kicsit tobb bor is lecsuszott...mondom ez jo lesz...vettem...azota higy esik szépen vettem lefele...elég sok van.Igazábol beszorultam.
Úgy hallottam, hogy már Demján idejében is "együttműködésről" szó. A Duna Bank és a Fundamenta után zsíros falat lenne. Én már veszegetem a részvényeket.
Na, erre sem indult - ma még - el. Nem bízom az osztalékban, de abban igen, hogy a jelenlegi árfolyamnál többet ér a papír, és ha összeáll rendesen a bank, akkor árfolyamnyereség realizálható.
Na a fundamenta hirre nem indult...akkor erre beindul...🙂https://24.hu/fn/gazdasag/2023/10/30/mbh-bank-meszaros-lorinc-otp-bank-csanyi-sandor-onkormanyzat-bekescsaba-szamlavezetes-tranzakcios-dij-bank-bankszamla/
Ez jo hiŕ...talan megindul ha már így bevasaroltam magam....mondjuk az osztalék miatt vettem...mivel kicsi a kozkéz ezert lehet viszonylag nagyobb is...
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban