"Sorra reagálnak a magyar politikusok Orbán Balázs 1956-ról szóló kijelentéseire, Magyar Péter a Tisza Párt elnöke a 444 Facebook-posztja alatti kommentben azt írta, egészen felháborítónak tartja a miniszterelnök politikai igazgatójának szavait, és szerinte Orbán Balázsnak még a forradalom évfordulója előtt távoznia kell. „Ilyen ember nem tölthet be közhivatalt a magyar miniszterelnök mellett, távoznia kell még október 23. előtt” – írta Magyar."
Még az MP megrendelésére dolgozó közvéleménykutatók sem mértek ilyet. Egyébként meg: Másfél évvel a választás előtt közvélemény kutatásokon rugózni hülyeség. Még a választás előtt 1 nappal sem találják el mi várható , legalábbis az utóbbi években. A kövéleménykutatók megrendelésre dolgoznak. Kormánypárti ,DK párti, Tisza párti megrendelők vannak, ennek megfelelőek az eredmények. Azt tudom hogy a kormány folyamatosan végeztet ilyen kutatásokat még az ismert kutató cégeken felül is és tisztában vannak vele hogy mikor "szorul a hurok". Pontosan tudták 2022ben is hogy mi várható, ezért nem aggódtak akkor sem amikor az ellenzéki közvéleménykutató cégek azt mérték hogy már akár meg is előzte a fideszt az ellenzék.
"fel kellett olvasni nekem is a rogáni propagandát, szerkesztő úr."" Erre válaszul mondhatta volna a riporter hogy amiért jól meg fizették és nem tiltakozott hanem elrakta a sok milliót. "
Vicces, amikor eszedbe jut, hogy Orbán KISZ titkárként szolgálta a komcsi rendszert.
Változnak az emberek, ráadásul ha jó irányba változik szemben orbánnal, az egy jó dolog, ha hozzátesszük, hogy a tisza párt beérte a fideszt és leveri orbánt, akkor nem lesz jeĺentősége hogy mit mondott korábban.
Es igen ha nem fullba nyomott propaganda lenne es volna mit is felmutatni akkor lehetne vitatkozni. Lehetne tenyleg csalad politikarol, sportrol, kozlekedesrol, gazdasagrol adorendszerrol kulpolitikarol. . De ha a kormanynak csak hagymazas propagandaja van ami mogott nincs se valos elkepzeles se valos teljesitmeny akkor tenyleg nehez es marad a folyamatos lejaratas meg megnyerhetetlen ideologia vitak a semmikrol.
M1 en kritizalni a kormanyt? Meg elismerni hogy propagandat tolnak? Ugyan mar :). . Pont ezert nehez kritizalniuk MP t nekik hisz mivel vadolhatnak ami nem beismerese annak hogy ok ugyanazt teszik csak 1000 es nagysagrendben. . En ritkan nezek kozmediat de hat a meccsek meg altalaba m4 en mennek. Az egy sportcsatorna lenne de a szunetekben ott is van egy 1 percben hirek roviden. Na az is egy vicc. Csodalom hogy van gyonra ehhez ott embereknek. Es akkor mi mehet 24 oraban az M1 en.
Mondhattam volna ezt vagy azt. A gyengék utólagos érve. Nem tudott volna semmit se mondani, amivel érdemben vitatkozhatott volna a propagandista a valódi tényekkel. Tehetetlenül, letolt gatyával állnak a vitát soha nem látott propagandisták, akik eddig vagy felkérdeztek előre megírt kérdésekkel-válaszokkal, vagy csak felolvasták amit kellett. Egy valódi vitapartner nekik szokatlan, komfortzónán kívüli, kezelhetetlen. A lebutított köztévés gárda, a kontraszelektált, hű alattvalók soha nem tudnak majd "jól reagálni".
fel kellett olvasni nekem is a rogáni propagandát, szerkesztő úr."" Erre válaszul mondhatta volna a riporter hogy amiért jól meg fizették és nem tiltakozott hanem elrakta a sok milliót.
"Az érezhető volt, hogy a Kossuth rádióban érezhetően próbálta erősebbre húzni a kontrollt Magyar fölött a műsorvezető, de csak egy hajszállal tudta jobban mederbe terelni a beszélgetést – vagy inkább beszédet. Magyar minden kritikára kemény reagált, például, hogy úgy, hogy “szerkesztő úr, ne hazudtoljon meg”. Ezt akkor felelte, amikor azt mondta neki a műsorvezető, hogy a Tisza Párt budapesti programja nincs fent a párt honlapján. ”Egy egyszerű kérdést feltehetek? Megengedi, hogy föltegyek egy kérdést vagy nem" – próbálkozott hosszan a műsorvezető.” Szerkesztő úr, miért hazudnak itt? Fél évig nem engedtek be, írtam levelet. Arról beszámoltak, hogy (…)" – mondta még Magyar, mire közbeszólt a műsorvezető, hogy ”ne haragudjon, én kérdezek, ez egy interjú. (…) Azt mondják magáról, hogy erőszakos, lehet, hogy ezért mondják?". A műsorvezető aztán azt is mondta, őt nem is a magánélete érdekli a Vogel Evelin-interjú nyomán, hanem az, hogy abban az interjúban Vogel azt mondta: az ő saját baráti köre volt, amivel megalapították a pártot. A kérdés az lenne, hogy mentek-e el a pártból Vogel Evelin baráti köréből emberek vagy nem. A műsorvezető közben odaszúrta Magyarnak, hogy nagyon megváltozott a régi viselkedéséhez képest, mire Magyar azzal reagált, hogy amikor még a Diákhitel Központ vezetőjeként ült ott, akkor ”fel kellett olvasni nekem is a rogáni propagandát, szerkesztő úr."" :))
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)