Topiknyitó: badsector1 2024. 02. 28. 07:57

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)  

"A 444 több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
realmadrid 2024. 09. 25. 11:30
Előzmény: #7497  user01
"Van még más kormányzati bűncselekményrőlmis tudomásod?"Van, mint ahogy neked is.Tiborc féle 600milliárd, Opus Mátrai erőmű stb. Rengeteg esetet felsoroltatok már a különböző topicokban.
"elfogadta a NER kenőpénzét" ez viszont tény, addig nem ment az ügyészségre amíg kapta a NERtől a havi több milliós fizetést.
user01
user01 2024. 09. 25. 11:25
Előzmény: #7493  realmadrid
Eddig valahogy mindig visszafelé sültek el a fidesz próbálkozásai.
De lehet, hogy a beszélgetésekből kiderül, hogy MP-jék már hónapok óta azt tervezik, hogy le kellene győzni a fideszt. Meg lehet az is kiderül, hogy rosszul ismered a forró víz receptjét.
Heisenberg
Heisenberg 2024. 09. 25. 11:25
Nem tudom még eldönteni, hogy melyik ribit, akarom mondani " színésznőt" jelöljem az Oscar - dijra..vagy inkább a Málna díjra. Mindenesetre kurva sok adóforintunkba kerül már ez a teleregény, ha ezt inkább Ridley Scottra, vagy Chris Nolanre bíztuk volna, egy komoly 2 órás, Oscar esélyes mozifilm is készülhetett volna belőle, a rogáni fércmunka helyett.
MP népszerűsége tovább növekedett nálunk!
user01
user01 2024. 09. 25. 11:22
Előzmény: #7494  realmadrid
"ahol szerinte a felesége mások bűncselekményeiről beszél" 

Még nem hallottad a felvételt? Szerinte.... A felvételen a hivatalbanmlévő igazságügyi miniszter mondja el nevekkel, hogy mi is történt az ügyészségen a bűnügyi nyomozás során keletketett, Rogán Tónit érintő anyagokkal. Meg hogy "sajnos" nem sikerült mindent kiszedni...

"elfogadta a NER kenőpénzét"
Ezt honnan szedted? Van még más kormányzati bűncselekményrőlmis tudomásod?
badsector1
badsector1 2024. 09. 25. 11:19
Én nem látom, hogy mp politikai karrierjét veszélyeztette evelin kémkedése.
ngergo1985 2024. 09. 25. 11:16
Az a baj, hogy senki sem tudja mi a 100%-os igazság. Sem ebben az ügyben, sem más korábbiban sem. Viszont az emberek jelentős részét mit is érdekelné hogy mi a teljes igazság, a többség az alapján fog valakit megítélni, amit hall a tv-ben, olvas a neten, illetve ami a fő szempont,.l hogy melyik politikai oldallal szimpatizál, annak a az álláspontját fogja többségében mind hallani, és olvasni is. Ez annak, aki a többséggel  el akar hitetni valami, el is fogja. Ez ma itthon főként a hatalom. Nekik megvan minden eszközük ehhez, pénz, titkosszolgálat,rendőrség, tv csatorna, online média többsége,csak hogy a fontosabb dolgokat említsem. Ma már mindenki megfigyelhető,lehallgatható, követhető a modern eszközökkel. Még te is,vagy én is.
realmadrid 2024. 09. 25. 11:11
Előzmény: #7490  user01

Persze, rögzítette a beszélgetést ahol szerinte a felesége mások bűncselekményeiről beszél.
De nem fordult a hatósághoz , sem a nyílvánossághoz hanem elfogadta a NER kenőpénzét még évekig és amikor már nem jött a pénz akkor cselekedett.
realmadrid 2024. 09. 25. 11:09
Előzmény: #7491  badsector1

Ez így kamu.
Véd valakit aki bűncselekményt követ el és az egész politikai karrierje megsemmisétésére készül. Persze, el is hiszem.
badsector1
badsector1 2024. 09. 25. 11:07
Előzmény: #7487  realmadrid
Miből gondolod, hogy az a hanganyag amit evelin esetleg átadott kubatovanak, az mp ellen szól?
Ezt a nőt azért nyilatkoztatták, hogy lejárassák mp-t, ha nem vetted volna észre.
Ha igaz, hogy a tisza utolérte a fideszt, akkor nagy a bay.
A fidesznél.
badsector1
badsector1 2024. 09. 25. 11:03
Itt a válasz:
"Evelint a történtek és a fenyegetései ellenére az utolsó pillanatig meg akartuk óvni a büntetőjogi és politikai következményektől. Megkértük, hogy próbáljon kifarolni a Fidesz vezetésével megkötött megállapodásból, de ő láthatóan másképp döntött. 
Ebben a helyzetben nem tehetek mást, mint hogy feljelentést teszek zsarolás bűntette miatt az illetékes hatóságnál. "
user01
user01 2024. 09. 25. 11:01
Így érted már mi a különbség a III/III-as besúgó tagozat működése és a között, amikor valaki egy bűncselekményektől hemzsegő beszélgetést rögzít?

MP esetében a telefonok lehallgatását az AVO nem  tartotta elégségesnek.
user01
user01 2024. 09. 25. 10:58
Erről írtam minap:
user01 hétfő, 17:33Előzmény: #8200  realmadrid#8227MP egy bűncselekményektől hemzsegő beszélgetést rögzített. Te egész pontosan mit tennél, ha azzal szembesülnél, hogy mondjuk a nagybátyád pedofil? Számítana a döntésedben az, hogy az áldozat "csak" a szomszéd gyereke, vagy ha az történetesen a tied?

A III/III -as besúgók nem bűncselekményekről jelentettek, nem ez volt a besúgási rendszer alapja, ők a "rendszer ellenségeinek" mindennapi tevékenységét rögzítették.
Ahogy Orbán Viktor tette ezt Győri Gábor fedőnév alatt a néphadseregbéli bábozása során többek között Simicskáról. Igen, tudom, az a III/IV-es alosztály.... 
user01
user01 2024. 09. 25. 10:58
Erről írtam minap:
user01 hétfő, 17:33Előzmény: #8200  realmadrid#8227MP egy bűncselekményektől hemzsegő beszélgetést rögzített. Te egész pontosan mit tennél, ha azzal szembesülnél, hogy mondjuk a nagybátyád pedofil? Számítana a döntésedben az, hogy az áldozat "csak" a szomszéd gyereke, vagy ha az történetesen a tied?

A III/III -as besúgók nem bűncselekményekről jelentettek, nem ez volt a besúgási rendszer alapja, ők a "rendszer ellenségeinek" mindennapi tevékenységét rögzítették.
Ahogy Orbán Viktor tette ezt Győri Gábor fedőnév alatt a néphadseregbéli bábozása során többek között Simicskáról. Igen, tudom, az a III/IV-es alosztály.... 
realmadrid 2024. 09. 25. 10:57
Előzmény: #7481  badsector1

Amíg nem jelent meg az interjú addig MP nem nyilatkozott.
Ha igaz MP állítása akkor eddig miért nem fordult a hatósághoz, miért most?
Ha igaza van MPnek akkor viszont a NERt sem értem.
Miért nem hozzák nyílvánosságra ha van anyaguk MP ellen?
Ha nincs akkor miért engedték nyilatkozni ezt a nőt, mert így saját magukat járatják le.
Felvette amit a felesége mondott de ott sem fordult a hatósághoz csak akkor amikor már nem kapta a juttatásait a NERtől.
Nekem ez az egész zavaros.
badsector1
badsector1 2024. 09. 25. 10:56
Előzmény: #7483  Donqatto
Nem tudtam eddig, hogy evelin a partizános interjú után szerelmesedett bele újra mp-be, de elég érdekes sztori kezd kibontakozni a fidesz módszereiről.
badsector1
badsector1 2024. 09. 25. 10:49
Előzmény: #7482  Eisenburgprofesszor
Nem ugyanezt művelte a feleségével.
Magyarné egy bűncselekményről tájékoztatta a férjét, evelin, ha igazak a vádak akkor megzsarolta mp-t és párttàrsait.
Donqatto
Donqatto 2024. 09. 25. 10:47
Előzmény: #7483  Donqatto
Már ha lehet hinni itt már barkinek a világon :)
De ha nem gond én inkább hiszem MP-nek mint a FIDESZ bármely tagjának...
Donqatto
Donqatto 2024. 09. 25. 10:46
Előzmény: #7482  Eisenburgprofesszor
Hát azért...:D
Ő, azaz MP egy olyan beszélgetést vett fel, amin bűncselekmény van és nem azért hogy eladja...
Ez a kedves hölgy, pedig mindent felvett, hátha elszólják magukat és valszeg egy percig nem azért volt MP-vel, mert szerette vagy vele akart lenni, hanem kémedett vagy pénzt akart...
Szerintem óriási különbség van, ha te ezt nem látod, sajnállak a narancsködöddel együtt...
Eisenburgprofesszor 2024. 09. 25. 10:43
Előzmény: #7481  badsector1
Vastag bőr van a képén. 
Ő ugyanezt művelte a feleségével.... 
badsector1
badsector1 2024. 09. 25. 10:34
"Evelin a barátnőm volt, szívből szerettem. 2023 áprilisa óta támogattam őt anyagilag. Akkor is amikor nem voltunk együtt és senki nem segített neki. Sokat tanultunk egymástól, elhitette velem hogy viszont szeret, olyannyira, hogy azt gondoltam, hogy vele szeretném leélni az életemet. Amikor azonban megkértem a kezét, hirtelen kilépett az életemből. 
Hónapokkal később bukkant csak fel, közvetlenül a Partizános interjú után, ő maga keresett fel, azzal hogy mégis szeretne velem újra összejönni. Hittem neki.
Az tavaszi turbulens időszakban komoly nyomás nehezedett rám, szerettem volna, ha van valaki mellettem, akiben bízhatok, aki támogat. Tudta hogy milyen terhelés alatt vagyok, de amikor valóban szükségem lett volna rá, nem volt mellettem. Ebben az időszakban is én tartottam el, én fizettem a lakását. Ekkor kezdett világossá válni számomra, hogy Evelin nem velem akar lenni, hanem csak lehetőséget látott bennem. Ahogy mondta, soha nem volt ilyen közel a “first lady” pozícióhoz. Mikor szakítottunk, akkor vált teljesen nyilvánvalóvá számunkra, hogy mi motiválta igazából a velem való kapcsolatában.A volt barátnőm, Vogel Evelin május óta zsarol engem és a TISZA Pártot. 30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk. Nem csak tőlem, hanem a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget. 
Miután a zsarolását visszautasítottuk, felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével Kubatov Gáborral és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az indexen megjelent hazug propaganda interjút.
A kapcsolatunknak nem úgy és nem azért lett vége, ahogy az interjúban elhangzott, hanem a fenyegetései miatt, illetve azért, mert rájöttünk arra, hogy Evelin hang- és képfelvételeket készített a velem és a párt vezetőivel folytatott beszélgetéseiről és vitáiról. A Fidesszel kötött piszkos megállapodásának részét képezi a hang- és képfelvételek átadása is.Amikor pár hete Radnai Márk alelnökkel szembesítettük Evelint azzal, hogy több forrásból tudomásunk van az állampárttal kötött undorító, az orosz titkosszolgálatokat meghazudtoló megállapodásáról és arról, hogy 11 órányi felvételt adott át Kubatovéknak, meglepődött, de semmi nem tagadott.
Evelint a történtek és a fenyegetései ellenére az utolsó pillanatig meg akartuk óvni a büntetőjogi és politikai következményektől. Megkértük, hogy próbáljon kifarolni a Fidesz vezetésével megkötött megállapodásból, de ő láthatóan másképp döntött. 
Ebben a helyzetben nem tehetek mást, mint hogy feljelentést teszek zsarolás bűntette miatt az illetékes hatóságnál. Milyen érdekes, hogy valakinek eszébe jut annak a propagandának interjút adni, amely tavasszal egy hónapon keresztül gyalázta a saját édesanyját…
Sokszor hittük azt, hogy a Fidesz eddigi tetteinél nincs lejjebb, de mindig alulbecsüljük őket. Most, hogy a saját felméréseik szerint a TISZA Párt utolérte őket a népszerűségi listán újabb Tónika Show-t rendeztek.
Innen is üzenjük Rogán Antalnak, Kubatov Gábornak és a gazdájuknak, Orbán Viktornak, hogy nem ijedünk meg a stázi módszerektől sem és bármit is tesznek, bármilyen maffia módszerhez nyúlnak is, mi akkor is lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és magyar emberek millióival közösen építünk egy békés, igazságos és élhető Magyarországot.
Október 5-én találkozunk a közmédiának csúfolt propagandagyár előtt!
ui.: Vogel Evelin nem az első és nem az utolsó, akik anyagi hasznot látnak abban, hogy az állampárttal összejátszva az én hitelességem és a demokratikus törekvéseinket tönkretegyék. Nagyon szerettem Evelint. Óriási csalódás amit tett. De ami nem öl meg, az megerősít."

A helyzet kezd fokozódni.
evelin a fidesz ügynökeként dolgozott amíg le nem bukott?

Topik gazda

badsector1
badsector1
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek