Ennyit erről a hazugságról, jöhet a következő: "Aztán most megfizetnek egy hölgyet, aki előad egy újabb mesét arról, hogy vele is erőszakoskodtam. Amiből megint egy szó sem igaz. Olyan mondatokat adnak a számba, amiket én soha senkinek nem írtam és mondtam. Egy nap után kiderült a hölgyről, hogy fideszes önkormányzati jelölt volt… Péter MagyarJa és a hölgy nem csak fideszes jelölt volt, hanem a Mészáros féle TV2 propaganda tv hírigazgatójának, Szalay Viviennek jó barátnője. Nincsenek véletlenek."
"Bocsánatkérő közleményt írt Marton László, az elmúlt hetekben többek által szexuális zaklatással, erőszakkal vádolt színházi rendező. Ezúton üzenem minden névvel vagy név nélkül megszólaló személynek, hogy bocsánatot kérek, ha olyat tettem vagy úgy viselkedtem, amivel megsértettem, nehéz helyzetbe hoztam őket. Tisztelettel kérem bocsánatkérésem elfogadását– írja közleményében Marton.Marton László azt írja, megértette, hogy „vannak, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledtem hozzájuk és olyat cselekedtem, amivel megsértettem őket.” Azt is írja, pályája során arra törekedett, hogy másokat ne bántson, hanem segítsen."
Talán érted... "Azt tudom tanácsolni minden nőnek, aki selyemmajomafférba keveredett, vagy fog keveredni, hogy forduljon bizalommal hazánk valamelyik élfeministájához vagy a patriarchátus ellen küzdő szervezetek egyikéhez, esetleg azon amazon-újságírókhoz, akik az elmúlt években 1.000.000 alkalommal írták le, hogy “higgy az áldozatnak”. Vagy, hát, izé...."
Szóval Laura (akiről nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy fidelitasos, vagy hogy PS-nek jelent) felcsalta Petit egy szállodai szobába, mintha kúrn! akarna (pedig nem is). Mikor MP ennek megfelelően a tettek mezejére lépett volna, akkor L hirtelen meggondolta magát. Nagyon remélem, hogy nem küldött magáról fotót L-nek... Az durva következményekkel járna (semmivel, mint tudjuk). Gyűjti MP az állandó eposzi jelzőket, de, mintha nem hatna. Nem mondanám, hogy érdekel GG vagy az óellenzék csajozási / bulizási szokásai, de félő, hogy több részlet fog ezekről kiderülni, mint amit tudni szerettünk volna.
A Kossuth rádióról eszembe jutott a jereváni, kb. annyira igazak a hírei politikai ügyekben. "Megkérdezik a jereváni rádiótól, igaz-e, hogy Jerevánban Moszkvicsokat osztogatnak.Válasz. "A hír igaz. De nem Jerevánban, hanem Tbilisziben. Nem Moszkvicsokat, hanem Volgákat. És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak."
Szerintem az inkább hihető, hogy mostanság a fiatal lányok molesztálják MP-t, mint fordítva. Persze, lehet, hogy MP-nek nincs/nem lenne ez nagyon ellenére.:) MP nem annak a férfinak látszik, akinek erőszakkal kellett valaha is ágyba vinni a nőket vagy pénzért kellett volna magának szép nőt vásárolnia (ML).
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)