bocsánat orbán jol beszélne-de mindent felolvas és az nem az ő beszéde-viszont torockai magátol beszél és ritkán irnak neki beszédet-és a kettő nem ugyanaz-felovasni én is tudok meg mások is
Igen Toroczkai nagyon jól beszél. Ahogy Orbán is. Csak éppen mindkettő gálástalanul hazudik, Orbán meg speciel teljsen mást tesz, mint amiről papol. Én jól dolgozó, és nem jól beszélő politikusokat akarok. Különben elég lenne egy társulatot párttá alakítani, és nyert ügye lenne.
meglesz az 5% a a momentumnak és mi hazánknak is a többi kiesik-kutya és jobbik.memo,de márki sem jut be,2026 meg messze van.köv 2 év alatt fideszt kell lebontani.
Azért csak kibújik a szög a zsákból! Igen, amit írtál, az még valós is volt az M1-es "vitában" azzal, hogy ott minden párt megjelent, és a saját szavazóihoz szólt, akik a Fidesznél és a Tiszánál nincsenek is kevesen. De az ATV-n kihez szóltak? Annyira izzadtságszagú volt a kínlódásuk a végén már, hogy akkor értettem meg, miért nem volt az M1-es vita hosszabb időtartamú. Nem akarom Toroczkayt dícsérni, mert távol áll tőlem az ő politikai ideológiája, de kimagaslóan a legjobb volt mind az M1-es, mind az ATV-s vitában. Az ATV-n ez jobban kijött, mert volt annyi idő annak bebizonyítására, hogy vitapartnereivel felmossa a padlót, és az ő mondandója adekvát volt a témákhoz.
Már évek óta arra várok, hogy egyszer logikus és megalapozott érveléseket, cáfolatokat írjál, de látom, nem akar összejönni! Csak a vagdalkozás és a sárdobálás és személyeskedés megy. Hát persze, hogy általad preferált párt így nem nyer. :)
Ezzel szemben az M1 "vitán" látszott, hogy MP is rémgyenge, Deutsch meg végtelenül szánalmas. Arról nem is beszélve, hogy Szentkirályi hova süllyesztette volna Karácsony és Vitézy közti színvonalas vitát nagy szerencséje mindenkinek, hogy nem ment el.
Én is megnéztem, valóban szánalmas volt, és nemcsak Donáth Anna. A vitában Toroczkay volt a fénypont. A Le Marietta szánalmasan gyenge, Dobribovics Apró Klára pedig elég ostobán demagóg. Nem csoda, hogy sem a Fidesz, sem a Tisza nem vett részt ebben, az erősen színvonal alatti rikácsolásban. :)
2 opcióm maradt: - Orbán ellen szavazok es meghalok az ukránok miatt az atom/csillag/ galaxis háborúban - Orbànra szavazok és éhenhalok, esetleg elvisz egy megfázás a szetcsezett egészségügy miatt. Vajon te mit választanál?:-)
Törölt felhasználó2024. 06. 02. 10:33
Na megnéztem az atv-s szánalmas "vitát", remélem a momentum kizuhan mindenhonnan. Őszintén remélem.
Komárom-Esztergom megye, érkezünk2024.06.03. HÉTFŐ9:00 Kisbér - Beszéd: Angol kert 2.10:45 Oroszlány - Beszéd: Szent Borbála tér 1.12:15 Tata - Beszéd: Kastély tér 1.15:00 Komárom - Beszéd: Jókai Liget17:00 Nyergesújfalu - Beszéd: Kálmán Imre tér19:00 Esztergom - Beszéd: Széchenyi tér 1. Beszédet követően közös fáklyás menet a Kis Duna sétányon2024.06.04. KEDD9:00 Bábolna - Beszéd: Jókai Mór utca, Toldi Miklós utca sarka10:00 Bábolna - Lovasbemutató a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokon, Mészáros utca 1.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)