Ugye akkor ezt úgy értsem, hogy visszavontad a következő mondatodat: "A turul étterem is az uniós közpénzért és a dohányboltért szereti a
fideszt, de vajon az itteni fideszokosoknak is van ennyi gógyijuk?" :). Még annyit, hogy Rodope Virágszála annyira szereti a Fideszt, hogy most már a köztársasági elnöknek is nekimegy hamis vádakkal, mert a fideszes többség választotta meg, és szégyellem azokat a "kollégákat", akik erre az Aktuál c. ATV-s műsorban nem azt mondják, mint a Körász Kör és az Ügyvédi Kamara, hogy a szerződés megkötése nem ütközött jogszabályba, tehát törvényes volt, amit Sulyok Tamás ügyvédként ellenjegyzett, hanem azt, hogy az már "elévült". Ami már akkor is jogszerű volt, az nem évül el, ugyanis csak a bűncselekmények évülnek el. Persze, Zamecsnik Pétertől, a Kádár-rendszer ügyészétől mit is lehetne várni! Hack Péter - az ELTE ÁJK Büntető Eljárásjogi és Büntetés-végrehajtási jogi Tanszékének vezetője már korrekt volt. A Bárándy család tagjait már nem is említem, ők messze estek Bárándy Gyuri bácsitól!
A Sváby-féle ATV-s Heti Naplóban Magyar Péter azt mondta, hogy a tatabányai önkormányzat és az érintett étterem/dohánybolt tulajdonosa is DK-s. Most akkor ki nem mond igazat???? Magyar Péter vagy te a #4492-es hozzászólásod utolsó mondatában?
Én nem hívnám mozgosítási képességnek azt, amikor nýílt és gátlástlan hazudozással, megfélemlítéssel vezetik meg az embereket, és veszik rá öket, hogy rohanjanak szavazni a fideszre.
"Nincs több kérdésem. Több nemzeti dohányboltban és 14 uniós pályázatban is érdekelt a tatabányai Turul étterem és kávézó üzemeltetője, aki összevissza hazudozott a propagandának és „lincshangulat” teremtésével vádolt minket. Egy brancs. Akkor is hazudnak, amikor kérdeznek."
A turul étterem is az uniós közpénzért és a dohányboltért szereti a fideszt, de vajon az itteni fideszokosoknak is van ennyi gógyijuk?
Amennyiben 60%. körül, vagy efelett lesz a részvétel és a plusz részvétel nem a falusias területekről jön, úgy a 2 millió szavazó kb 40 -42 % vagy az alatti eredményre lesz elegendő, ami kudarc a fityesz számára. Termeszetesen az EP választáson.
A Fidesznek a 2022-ben rájuk szavazott 3,1 millióból kell elvinnie 2 milliót szavazni és akkor sima 45-50%. Ismerve a korlátlan anyagi lehetőségeket és a mozgósítási képességet, nem lehetetlen és nem is lenne csoda kategória. Hozzáteszem: ha 2 millió szavazattal lehet csinálni 45-50%-ot, akkor nem feltétlen a 2 millióval "van a baj", hanem a maradék 6 millió egy részével.
"Orbán következetes: Magyarország mindig a gyilkosok oldalán ál A magyar kormány a nevünkben Ukrajna, Hegyi-karabah, Gáza után Srebrenica ügyében is szembemegy az alapvető emberséggel és civilizációs normával. Már a népirtás sem számít tabunak. Ez nem csupán Orbán Viktor felelőssége, hanem mindannyiunké."
orbán egy igazi szrjankó. hogy lehet erre szavazni?
Ezt ne, kérlek. Tényleg nem lenne nagy ügy, ezzel a pitivel pláne nem, illetve ez egy névtelen fórum, úristen mi történne, semmi:) De. Sajnos jó a memóriám, nem megyek ebbe bele, 100-ból max 1-szer tévedek ilyen téren:) Elméletileg lehet ez az egy, de ez megmaradt élénken, és korábban is hivatkoztam rá többször. Egyébként nem csak én. Más oka is lehet, hogy nem találod.
Mindenki tévedhet,nem nagy ügy.Csak annyit illene,lehet,kellene (szabadon választott!) mondani: "bocsi,ezt benéztem". Hidd el,nem Te lennél az első,aki ezt elismeri! :-)
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)