Mellé tudod tenni, hozzákerül a meglevőhöz, másképp nem is lehet. Aztán jan 27-én a kamattal is csinálj valamit. A 6,8M bónuszra ez kb 115-120 ezer lesz.
Figyelj Mester, számoljunk.. Ha felbontom a 2033/I -t +kamat akkor egy olyan 4,8M-t tudnék berakni a 2029/Nbe. Múltkor azt mondtad minden nap számít. Akkor nem mindegy hogy január 29 vagy január 20? Jó. Bemegyek hétfőn. Viszont 2M van bent Bónuszban 2029/Nben . Most ezt mellérakjam vagy különrakjam? Lehet mellé? A webkincstár felkínálja hogy egyben legyen a 2029/N. A pultnál a Hattyúban nem segítenek, direkt nem lehet nekik. kösz
Jan 26-án kamatot fizet a 2029/N. Emiatt valószínűleg jan 23-24-én nem lehet megvenni. Ha jan 22-ig megveszed, akkor jan 27-én a kamatot kifizetik és abból is vehetsz hozzá. Ha jan 27-31 között veszed meg, akkor nem kell bohóckodni a névértékre számolt1,77%-nyi kamattal.
Másik helyen azt írták, hogy az ügyfélszolgálat azt mondta, megyék szerinti ABC-ben írják jóvá. Eszerint valószínűleg január 9-én kezdték Bács-Kiskunnal, és haladnak Zaláig.
33/it eladtam, jóvá is irták az eladást és ott van a kamat is. várhatóan 50% marad állampapirban 50%-ot majd 3felé bontom. Hazai részv. külföldi részvény, ETF,
Nekem végre sikerült belépnem a mobilappba. küldött 4 elektronikus és 2 biometrikus kódot gyors egymásutánban.,ami 10percig ervenyes.Döntsem el,melyik a szimpi.Másodikra eltaláltam. Végülis azt sikerült megállapítani,h a kamat a pénz számlán van. De eddig erről mindig jött sms. Most nem. Fáradok.
BMÁP a 3hó DKJ átlaghoz van kötve, tehát Változó kamatozású. 1 éven belül biztosan nem jársz vele rosszul 5-7% körül Legalább kapsz, min. itt az 1-2-3 éves időtáv a lényeg. Ha csak 1évre tervezel, akkor kb mindegy melyiket választod. Mind 5-6% körül fog adni (visszaváltva) vs. 2033/I > 3,95%, ezért nincs kérdés.
Ha maradsz állampapírban és csak cserélni akarsz, akkor szerintem se kapkodj, sürgős csak annak volt aki félt, hogy esetleg megdrágítják a visszaváltás költségét és ki akarta szedni mindenképp a pénzét a pmáp-ból. A csere lehetőségek vagy ugyanilyenek lesznek mint hétfőn, vagy esetleg bedobnak még valami jobbat is, így ott nincs ok kapkodni.
Egy kicsit ez is lehetséges. Lemegy a kamatfizetési pánik, lenyugszanak és kiadnak egy 2029/N -nél jobbat? eur árfolyam sztem marad annak már annyi.. nemtudom
Magyar Állampapír tulajok