Én nem késtem el. Szàndekomban nem volt venni, és nincs is. Ahogy a többi kibagyhatatlan arany, deviza, rába, otp, mtelekom, trump részvény, nvidia és társait sem. Nálam csak állampapír, ingatlan, és heti rendszerességgel Bux határidő trade van
Az országot nézem és nem az egyéni érdekeket... Ne az USA-ban élőknek legyen sok BTC-jük, hanem a magyaroknak... Csupán ez miatt próbálom felhívni rá a figyelmeteket..
Majd egyszer mutass egy híres daytradert! Nem abból van kevés, aki daytraddel sok pénzt tudott keresni, hanem aki közülük azt a pénzt meg is tudta tartani.
Kb. akkor ajánlanak mindent, amikor már "kifutott". Nvidia, még most érdemes beszállni, aztán 140-ről lezakózott 128-ra 1 nap alatt. Soha nem az a kérdés, hogy megéri-e beszállni, hanem hogy mikor. Általában egy nagy piros gyertya után jön egy korrekciós zöld, vagy akár új csúcs. OTP 19400-nél "jöhet az ATH", aztán lett 18700.
Értem én hogy hiszel benne, azt is hogy tök jól áll a szénád - és én tényleg örülök ennek! Az, hogy esetleg néha megjegyzed, hogy aki nem szállt be a "balek" és "még most sem késő" is rendben van! De nem tudom... ha a zsebemben (úgynevezett "tárcámban") lenne - vérmérséklettől függően - pár tucat vagy száz BTC, akkor lehet nekem lenne jobb dolgom, mint a nyomorékokat téríteni. Vagy másképp működünk vagy sokal inkább csak a frusztráltságodat okádod ránk, mert nem toltál bele időben elég pénzt bele és ez bánt.
"Ha lesz kedvem és időm is rá, akkor készítek egy kis videót arról, hogy mit tud adni a BTC azoknak akik felismerték az ebben rejlő, hatalmas lehetőségeket..." --- Ez mennyire szar! Mindenképpen készíts egy kis videót, hogy mit tud adni a BTC. :D
Magyar Állampapír tulajok