de, szerintem sokan csinálhatják így, csak nem írnak azért nem akarok megtanulni elemezni, mert ismerem magam, az lebénítana és elkezdenék hezitálni vegyek? ne vegyek? vegyek? ne vegyek? így meg nézem a könyveket és ahol látok belépési pontot, megpróbálom, és vagy sikerül vagy nem, de legalább már cselekedtem, azaz a lehetőség megteremtődött a nyerésre
emlékszem, bubu javasolta a tréder topikból, hogy csináljak egy saját topikot, ahol vezethetem a kötéseim és hogy mi sikerül, és ezzel mennyit lehet elérni egy nap, úgy, hogy nincs semmi reál végzettségem, még elemezni sem tudok persze aki nem akarja, ne nyissa meg a levest és ne olvassa de miért fáj ez ennyire egyeseknek, hogy megmutatom, igenis lehet keresni a tőzsdén persze ehhez lépni is kell, azaz merni venni , hogy adni lehessen nem vagyok mintaszerű kereskedő, tudom a hibáim a legfőbb, hogy optimistán veszek, így aztán magam "gyártom" a beszorulásokat magamnak de ha megtörténik, nem merengek, hanem kivárom a szabadulást:) / éljen houdini:) /
Nem vettem. A Ricsin kívül 4ig-t vettem 870-en. Adtam 370-en enefit, ezt 0-ban sikerült, mert volt vételem 365-n és 370-en. Adtam még nutexet 16,2-ról volt és adtam 18-on. Remélem a Ricsi már felfelé veszi holnaptól az irányt.
Ahh, hagyom a penzugyi reszt. Nem fogok vitazni allandoan. Varom a kovetkezo belekotest. Mert ha nem tradet irok, hanem hogy bringaztam, akkor megkspom, hogy naplopo vagyok. :)
szia Hathor, ebben a topikban nyugodtan írhatod a nyereséget, itt gratulációt kapsz:) ez milyen hülyeség? "adtam, vettem" ------ ebből ki tanul bármit is? nem muszáj szót fogadni a diktátorkodni akaróknak:)
Na szép eső nap volt ma is Buxban, jól szétverték OTP és MOLt megint. Shortok ma is termeltek, pedig megint csak utolsó órában tudtam tradelni, de akkor jött csak az 500pontos zakó :)) Lehet elég csak ezt az egy órát tradelnem mindig? Az kibírható. Hasznot nem írok, mert megkétrék másikban ne írjam. Azt mondták annyit írjak, adtam és vettem. Tehát adtam és vettem. Mint mindenki :) Oké.
jááááááá, kiment a napocska:) NAP Vétel 40 db 4 010 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8184481, idő: 2021.11.10 11:14:35) NAP Eladás 20 db 4 200 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8191620, idő: 2021.11.10 16:53:48) NAP Eladás 20 db 4 230 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8191622, idő: 2021.11.10 16:53:48)
leves