igen és ha a főbejárattól megyek befelé, akkor jobbra van az elején egy nagy hidegfelvágottas pult már vettem ott finomságokat, de ez a szalámi mindennél finomabb meg fogom tölteni tormás krémmel és eltekerem
na és még mit vettem ma? :) a piacon vettem észre , hogy van egy olyan csemege szalámi, ami kb 10 cm széles és 20 cm hosszú , szeletekben lehet kapni az eladó bíztatott, kóstoljam meg, nagyon viszik elaléltam, olyan finom egy kilót vettem belőle a hétvégi hidegtálhoz / egy kicsi baj, hogy minden egyes szeletről le kell húzni a héjburkot/
ja, és Photo múltkor írtad, hogy az"életben nem adod el" a futurt 48-on, ma belekötöttek a 47-es eladásomba, igaz, nem vitték el mindet, igaz, beállt gyorsan kb 20K eladó 47-től lefelé, de 47-nél elláttam 48-ig, és 7K árválkodott ott
ma vettem kevés set-et, mert csak 41-ről maradt vételem SET Group Vétel 3000 db 40.1 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8185593, idő: 2021.11.09 11:44:09)
utoljára 8300-ig "zongorázták le", onnan ment 9000-ig, de a kérdés, a mai rosszkedv az amcsi tőzsdén tartós lesz, vagy csak napi ügy eddig csak veszegettem a richtert lefelé, szerintem majd azok a vételek is jók lesznek, de most már komolyabban veszem , amennyire telik tőlem, hogy azért más papírt is tudjak venni bányásztársak már biztosan vagyunk appeninnben:)
Évi Bányásztársam! :) ( ha szabad ) . Megnéztem TA alapon de ugye én eléggé balfék vagyok. . 8501 nél és 8504 nél van támasza. Szvsz addig levihetik tehát beejthetik 8600 alá. az első pakkomat 8569 re tenném és 8510 re a másodikat. . Béna bányaló tanácsát hallottad :) :) :) . https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_7622d8837bc9895dca02e77ddf7fd7c2.png
Zsimo, nagy bátorságnak gondolod richtert venni, ha holnap beejtik 8600 alá? csak egy tipp , hogy mit érdemes venni még én sem tudom, meddig rúgják le, de most már sokat veszek
örülök, hogy vettél te is richtert azt még nem lehet tudni, honnan fog fordulni, gondolom, holnap bekóstoltatják a 8600 alattit is ja, és a delta:) elég szépen fordult ma egy kicsit, nem reménytelen
Fol le porog hati es bluek buxszal. Bux 1000pontok naponta, az 10*es toke attettel 10.000pont naponta :) Otp 300pont naponta, 10*es certi 3000pont fol/le. Ami csinalja, van izgalom boven, es lehet tradelni. Mol/ricsi ugyanez! Csak iranyt kell eltalalni :)
leves