nézem a GOPD topikot, a "qpec" haverod nem szólt neked, hogy elrángatják 6000.ig? :) ma nem mertem már belevenni, de ha megtartottam VOLNA a tegnapi 3600-as vételeket, ma félmillióval többem lenne------ persze ez a VOLNA besüvített:)
Jo hir, hogy jol vannak, szuper! Ma en buktam hosszu ido utan hatival, mai pozi, de nem esett jol.. Tudtam mar reggel, hogy bolond nap lesz, be is irtam hati topikba, es csak beleptem. Megerdemlem.
még mielőtt indultam volna, körülnéztem a topikokban és az OXO-ba beadtak egy kedvező hírt, úgyhogy vettem még a meglévőkhöz, de néztem a kötéslistát és tényleg egy 1300 darabos vizilovat is megvettek? :) 4700-on 2 darabbal kötötték fel, ha tovább tud menni jövő héten, örülnék neki és boldog lennék, ha a vizilovak egy afrikai tóba költöznének:)
hazaértem, most nézem a történéseket, még DM-ben kiment 1730 darabom 64.5-ön, ennyi a változás, nem 5000 lett a nyereség , hanem 8460, de más nem történt, illetve kaptam deltát 68.2-n Photo, remélem, adtál a 4ig-ből
vagy valami más vírus, ki tudja mennem kell, mára nekem ennyi jutott, majd este leszek beadom a mai nyereséget , szerintem nem lesz több még DM eladás sikerült 62-ről: DM-KER Eladás 2000 db 64.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8174172, idő: 2021.11.05 10:18:32)
leves