de, az korrekt, de te is tudod, hogy nem erről van szó. nem sírni kell naponta a beragadtakon, ezt se kérte soha senki. viszont csak érzed, hogy ha napra és fillérre naplózód a nyereségeket, akkor ehhez képest óriási kontraszt, hogy a másik oldalról mély hallgatás van. de tudom, te topikod, úgy csinálod, ahogy akarod. tényleg én vagyok a hülye hogy néhanapján előhozom ezt, mert felesleges....
ezt a topikot azért hoztam létre, hogy megnézzük, ki hogyan boldogul az AZNAPI kereskedésben a befektetési alapom a saját fenekem, amin ülök, miközben kereskedem
szóval az nem korrekt, hogy a randomból kimásolom a kötéseim? a vételeket és eladásokat? az nem korrekt? ezeket a kötéseket bármely kötéslistában le lehet követni akkor mi a korrekt? hogy minden nap idesírnék, hogy gyerekek, ragadok ebben és abban, brühühü ez korrekt lenne?
Sziasztok, Richter lejött 8580 ig szvsz holnap még lentebb fog, 8520 nál már a bányából figyelem. BUX picit korrigál és hátha a kicsikre több figyelem jut.
nézd, én emlékeim szerint soha nem bántottalak, vagy sértegettelek. csak azt hoztam fel, amit már annyian az évek során. és amit Hathor javasolt, az pont jó eszköz lenne arra, hogy egy korrekt(ebb) képet kapjuk a kereskedésed eredményességéről. komolyan mondom, figyelemmel kísérném az alapod nettó eszközértékének alakulását.
na, "meggyüttél", te merő jóindulat? nincs hol szidalmazz? :) "mert magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el" na ki mondta? annyit segítek, hogy nagy az orra, de nem pinocchio
leves