de nem is értem, miért ilyen luxusszarokba nyúlkálsz , mint ez az oxo például vehetnél set-et, ezerszer többet, és tudjuk, hogy előbb-utóbb a set lesz 50 vagy deltát, mert szerintem az sem lejátszott meccs vagy akár megakrant:)
Én most beszéltem egy szakemberrel, nagyon szépek a munkái és azt mondta, hogy februárban tudja vállalni, annyira sok a munkája. Azt mondta, hogy meg tudja oldani a beköltözés után is, mert nem jár semmiféle rongálással, úgyhogy nyugodtan ki lehet festeni, minden burkolatot megcsinálni, mert úgy kell, hogy Ő legyen az utolsó. Mindenesetre ez nekem nagyon furcsa. Most még ott tartunk, hogy a parketta az egész lakásban fel van szedbe, most következnek a párnafák felszedése, utána a betonozás, hogy ki tudjon rendesen száradni az új parketta lerakása előtt. Szerencsére falakat nem kell mozgatni.
Igen, ez a gondom, hogy mindenki tele van munkával és nem vállalnak újabbat. Volt egy nagyon komoly asztalosom, profi műhellyel, alkalmazottakkal és Ő azonnal csinálta is volna, de sajnos fiatalon - 50 évesen- váratlanul meghalt.
Tényleg taroltam, nekem ez nagynak számít, csak most befektettem az ablakok árát, de az még szerencsére később kell, ugyanis nem találok olyan fa ablakgyártó asztalost, akinek beleférne az idejébe egy komplett polgári lakás teljes ablakcseréje. Volt már olyan, aki megnézte, de már egy hónapja nem adott árajánlatot. Felhívtam, erre mit mondott, hát azt, hogy pont egy hónapig nyaralt, még most kezd visszarázódni a munkába. Egy másik asztalos pedig, akinek elküldtem a fotókat arról, hogy mit kellene kicserélni, még csak válaszra sem méltat.
leves