Még annyit! Én ezzel nem akarom bánta a tanítónénit. Mivel szórakoztató amit csinál,így kedvelem és olvasom a topikját. Ha ezért letilt,nem fogok haragudni rá.A szórakoztatás számomra megmarad. Így vagy úgy,teljesen mindegy.
Látod ezzel rátapintottál a lényegre! : ) Moziba járni mindenki szeret. A kérdésedre megadtad a választ. Egy film szólhat bármiről,viszont ha nem nézed meg,akkor lemaradsz valamiről. A szórakoztatás a lényeg! Ezt viszont megtalálja mindenki valamilyen formában a topikban. Hol élek című film.Több epizódban.Hol élek a holdon?Dobozban?Mesevilágban?.................. És ezekhez jönnek a szereplők,unoka,asztalos ingyen dolgozó szakemberek.......stb. Nem mellesleg,hogy tanárnéni.Persze lehetne sorolni a színészi alkotást estig. Na ezért olvasák annyian a topikot. Itt csak a név választás nem sikeredet.Leves helyett inkább lehetett volna,vetítő,színház,mozi.......
Üzenet az "űrből": "közepes napom lett,megakrant , set-et és 4ig-t adtam, üdvözlöm totoro-t, Photot és Zsimo-t, , totoro és a te tanácsod megfogadom, próbálok eladni több dolgot de richtert vettem ! :)"
Jaj, látom Éva megint kitiltva. Valamelyik moderátor nagyon élvezheti a szívózást vele, mert ez messze nem volt olyan személyeskedés ami kitiltást érne - miközben egy komplett topik személyeskedik folyamatosan Évával, és ő csak ezekre reagál. Érdekes hozzáállás, profinak semmiképp nem nevezném. Más: Photo, Éva én azt tanácsolom, hogy ha tudtok mindenből szálljatok ki, nagy eséllyel komoly esés jön a BÉT-en (is). Jobb ilyenkor semmit nem keresni, mint bukni.
leves