tulajdonképpen richterben nem is az ATH az érdekes hanem az, hogy szinte már kiszámíthatóan barmolgatják lefelé, és persze ---- muszáj nekik ---- kötögetik felfelé is ezt a mozgást elég kihasználni majdnem naponta
Alakul az SPX short :) Ez a 20k-ért fel sem kelek értelmezhetetlen, hiszen senkinek nem ez a célja, max így sikerül. Aztán van amikor 1 millió bukta jön össze egy nap, arra nem is tudom mit mondana :)
a richtert imádom főleg azért, mert rajta csapkodnak az eszetlen brókerek, ha már az otp-n nem mernek viszont legalább olyan fantasztikus cég, mint az otp kihasználom ezeket a paprikajancsikat, akik rángatják lefelé a richtert
A piac szerkezezete megvaltozott. Volt is lecsapkodas, itt Richterben erezhettetek. En ovatosan kezelem tovabbra is a piacot, nekem mondjuk nem lesz beragadt pakk, de Evaeknal ez sem feltetlen baj, van turelem kivarni. Nekem nincs
szerintem sem követnek, vagy inkább azt mondom, ilyen 20 ezer nyerős napokon beugranak lesajnálni bezzeg a 400 ezres nyerő napomon semmi beszólás ráadásul nemcsak beírom, hanem beadom a vételi és eladási kötéseket a random üzenetekből és akkor egy nap nem sikerül 100 ezret keresni, de beírom, hogy nem baj, erre beugrik lesajnálni egyáltalán nem sajnálom magam, és igen, cselekszem, próbálkozom , "megdolgozom" a pénzemért idézőjel nélkül is írhatom, mert valóban megdolgozom a pénzemért
Megakran miatt nem kell aggodni, az nem csoves pspir. Csoves papir: nutex, nord, ehep es tarsai. Azokban nem kell lehetoleg bevasarolni. Tobbi egyelore kiszabadulos lehet
te még soha semmibe nem ragadtál be? mert akkor irigyellek vagyis inkább nem irigyellek, mert az azt jelenti, sosem kockáztatsz szerinted nagyon komoly beragadásban vagyok 650K részvénnyel a megakranban 8.9-es átlaggal?
Tegyuk fel keres havi 1misit, de szerintem tobbet. 12*1misi 12milla, beragad 2-3millaval az is 9-10misi/ev, es nem ertektelen az a 3misis papir sem, ami beragad, max harmadolna azonnali zarassal. Szerintem ez nem olyan rossz 60ev feletti korban
Felesleges leszolni a kereskedeseteket. En barmikor elfogadnam ezeket a nyeroket, amiket beirsz minden nap. Szerintem nem kovetnek teljesen. En tovabbra is nagy gratulaciomat fejezem ki! Miert? Mersz, teszel, dolgozol vele, kockazatot vallalsz, irto sok munka van mogotte, lehet at sem latjak ezt. Nyilvan vannak a nagy kiulosok, akinek egyszerre jon be 1-2millio egy zarasa utan, de lehet eveket ult benne. Minden nap 10ezertol 300-900ezerig keresni naponta, nem rossz teljesitmeny! En csak gratulalok ehhez, es barmikor megelegednek ezen penzekkel naponta
tudod, ez úgy van, hogy amikor bekapcsolom a gépet reggel még fogalmam sincs, mennyit fogok keresni nap végéig volt olyan nap az elmúlt két hétben, hogy 400 ezer összejött egy nap és persze van olyan is, hogy 20 ezer, mint ma de már sokat beszéltünk itt a topikban arról, hogy ki hogyan tőzsdézik például én nagyon ráérek ezzel foglalkozni hétköznap szóval nem kell lenézni azért, mert nem jön össze minden nap 1 millió:)
szerinted az egy nagy cápa, aki ideszól, hogy a mai napi 20 ezer nyereségért be sem kapcsolná a gépet? szerintem egy cikizős ebihalacska lehet:) egyáltalán nem vagyok elkeseredve, hogy ma csak ennyi jött össze, a hetem és a múlt hetem fantasztikus volt
én sem ennyiért kapcsoltam be a gépet, de ma így sikerült volt olyan nap, amikor 88 ezer is összejött megakranból ennyiért sem kapcsolnád be a gépet? jó neked üdv
leves