Vegyenek Allampapirt, amennyit birnak, napi kamatot igyak, utazzanak,zabaljanak, pialjanak, nozzenek, aludjanal delig, filmezzenek, zenelkenek hajnalig. Maris szebb lesz az elet
jó kis kalandos napom lett:) fél kettőkor vettem észre, hogy nincs víz , előtte már előkészítettem a minestrone leves hozzávalóit mi a fene legyen? felhívtam a közös képviselőt, hogy ez tervezett vízelzárás csak nem vettem észre? nem, mondja, váratlan, sok házban nincs víz a környéken, az egyik mellékutcában valami csőtörésféle van, már javítják, de nem tudják, mikor áll helyre a vízszolgáltatás kicsit nevetgéltünk, mondták, kezet sem tudnak mosni, csak törlőkendővel törölközni, na, akkor lerohantam vízért a boltba, hogy főzni tudjak jól tettem, mert csak 5 óra körül lett újra víz na, az otp sikeres eladása után beálltam eladni a 374-es takarék vételem 424-re, aztán láttam, bár belekaptak a 424-be, de előbb 300 valamennyi eladó állt be 422-re, aztán még 1000 darab, na gondoltam, ha már végre kicsit megindult a takarék, ma mindenképp eladom a 374-es vételt, beálltam 420-ra és ott elment 16:35:38-kor 600 darab és 16: 39: 53-kor 400 darab sokkal többet nyertem ezzel a tétellel, mint az otp-vel ma, tehát örülök, már csak 600 darabom maradt , remélem, nem adtam túl korán ------- bár erre hajlamos vagyok, ha túl régóta várok eladásra valamivel ezt az 1000 darab eladást lehet, elkapkodtam, de majd meglátjuk holnap, mi lesz ....
az otp megint kezd kiszámíthatatlan lenni, de a mol-gyerekek már kiszámíthatóak legalábbis remélem jókat mozog a mol 60 forintokat az nagyon jó nyereségre
Hát nem tudom, lehet. Nem nagyon akart TL80-at venni az árjegyző ... menekült lefelé ... sajnos nem vagyok benne biztos mert US is futott már ... a szokásos 40Ft. spread volt 60Ft.-is 16:55 kor 3 -an is álltunk előtte, végül valaki adott ... meg adtam is 13:30-kor
ide is beírom az értetlenkedésem a takarékról van szó az otp mellett ez is bankpapír, és tetszhalott érti valaki, hogy miért 400 forint és miért nem mozdul , és miért nincs benne kötés napokig? nem érdek nélkül kérdezem, egy belépőt már megvettem belőle hetekkel ezelőtt 374-en
kapasvan, sütöttél már sütőben magában édesburgonya hasábokat? kisunokám csak úgy szereti, ha olyan, mint a hasábburgonya gondolom, a sütési idő kevesebb, mint a krumplié, és olvastam, hogy kevés lisztben megforgatva ropogósabbra sül ez igaz? találtam olyan receptet, hogy zacskóba tenni a hasábokat , és ott belül beforgatni kevés olajba és fokhagymagranulátumba, sóba, és aztán kivéve a zacskóból kiterítve sütni sütőpapíron
leves