még sophie-ról: amikor ez történt, sophie 24 éves volt , kb 8 évvel ezelőtt amikor hazament németországba, még egy-két évig tartottuk a kapcsolatot, előtte is kinevezett "tiszteletbeli mamájának" miután hazament, csak angolul írt és nem magyarul az utolsó írása az volt, hogy az apja szemklinikáján dolgozik, az apja örül neki, ő nem, állatokkal szeretett volna foglalkozni azt gondolom, sophie azóta boldog 32 éves lehet most, elfelejthette ezt a magyarországi krav magás állatot, és úgy gondolom, éli a világát
Amíg "veszteségben nem adom el" elvet vallod, addig sokkal nagyobb eséllyel fog mindig a nyakadon maradni magas beker áru papir. Ha a pajkos átlagát figyelnéd, hamarabb szabadulnak, ok lesznek veszteséges eladásaid is, na de cserébe nem ragadsz be egy újabb le kör esetén, hanem ülsz egy rakás cash-en és várod az új beszállót.
egy kis vicces vagy nem is a jövő hétre: sophie, aki a magyar állatorvosi egyetemen tanult, megtalálta ott egy hírdetésemet magyar nyelvórákra na, el is jött és immel -ámmal tanult magyarul aztán bejelentkezett egy krav maga edzésre, beleszeretett a magyar edzőbe, és azután nagyon akart magyarul tanulni, mint a vadállat:) sophie időnként kék-fekete nyomokkal jött órára, kérdeztem, megér ennyit ez a gyilkos sport? ó, igen, mondta, minden rendben van aztán egy napon felhívott, amikor nem lett volna magyar óra vele, hogy felugorhat-e egy levelet angolról magyarra lefordítani, de nagyon fontos lenne, hogy a fordítás jó legyen feljött, jó undorító levél volt, a pasi azt írta sophei-nak, hogy nagyon szereti, de megtartja a barátnőjét is, ha a sophie belemegy sophie azt választotta, hogy hazamegy németországba és az apukája klinikáján vállal állást, mint akármi ezzel győzött az apukája, mondta, mert a az apja pénze és a magyarországi kudarcok meggyőzték, hogy egy ilyen országban, ahol krav maga edző becstelen, nincs több keresnivalója
nagyon mérges vagyok pár száz forint hiányzott volna, hogy kiszabaduljak az otp-ből egy biztos: még egyszer nem csinálom végig a hatalmas esést és minuszokat
az mellesleg vicces, hogy a németeknél az infláció 10,4-ről 8.4 re csökkent, itt meg őrjöngetik az inflációt , és az nmb is őrjöngeti emberek, gondolkodjunk már túltolva itt minden
ma bementem a lidl-be, szétrabolták a boltot minden, amit a hétre hírdettek, hogy olcsóbb, kifosztva a bolt ráadásul egyre szarabb nemhogy az olcsóbb termékek, de a megszokott termékek is hiányoznak, ráadásul hatalmas gépek járnak állandóan fel-alá a boltban, mint egy háborús övezet, olyan érzés ez a fosh bolt , nézelődőm, erre jön egy hatalmas szar gép és takarodnod kell, mert különben letarol borzalmas
van egy festmény nálam, nem az enyém, a lányomé egy ló és egy ember előtte háttérben egy gyönyörű fa így leírva semmi kicsit shagall-os beütésű és naív stílusú szeretem ezt a hatalmas képet itt nálam szép, jó festmény jó vele együtt élni jó ránézni jó együtt élni egy festménnyel, amit szeretek
Hathor, nagyon büszke voltál arra, hogy futurban 17-től nyertél 32-ig én is benne voltam, de a 17-es vételem elég hamar eladtam 20-on, aztán a 21-28-as vételeim eladtam 32.4-ig ---- visszaolvashatsz, így történt nemrég a 23.3-as vételeim egy része kiment 27-en de nem ez a fontos, hanem az, hogy ha sikerült eladnod valamit, szinte őrjöngesz utólag nem kéne ennyire őrjöngened de tényleg
picikém, mi a harakiri hogy 8000-től bírtam idáig és nem adtam minuszokban? nagyon sok otp-t adtam 8000-től -11400-ig ha most neked lesz igazad ---- sok idő után-----, hogy nagyon vártad a shortot, nekem már nem fog annyira fájni az eladás de egyáltalán értetted, hogy miről írtam? azt egyáltalán értetted, hogy 8000-től futtattam ki a vételeim idáig?
azon gondolkodom, hogy hétfőn valószínű hatamas shortokat küldenek az otp-re és azon gondolkodom, hogy szerencsémre nem 8000-nél küldték rá ezeket a shortokat elképzelem, hogy 8000 körül volt 450 otp-m, elképzelem, hogy majdnem sikerült 12000-en kiszabadulni, és elképzelem, hogy most könnyebb lesz olyan döntést meghozni, hogy 100-200-300 minuszban eladni otp-t, mint 3400 forint minuszban, ahol ezekkel a cuccokkal tartottam 8800-nál nem túl nagy kockázat már innen még adni otp-t, vállalva, hogy minuszban adok 11700-as vételt nem bolygatom, de az alatta levőket lehet, kicsit
leves