Jól látod, ez neki presztízs :) Csak tudod, van egy olyan is, hogy szavahihetőség. Aki osztalékra veszi, vagy a jövőbeni növekedésbe fektet, akkor megnézi, hogy mit mondott a vezér az elmúlt 5-10évben és mit ért el. Amerika besült. V4 el sem indult. DE!!! megy az árfolyam karbantartás ilyen paraszt módon, amiért lassacskán évente megbassza a felügyelet. 250e db-ot akart eladni, nem sikerült. Miért nem sikerült? Mert nem hisznek benne!!! nincs vízió, hogy merre kéne menni, terjeszkedni. Ahhoz már golyók kellenének, ami neki már nincs.
Szerintem ez prestige...mondatja hogy a tőzsdén van a cége, kicsit komolyabb mint amikor a azt mondja, van egy jól menő vállalkozásom...Kulcsár ilyen embernek tűnik nekem...aki szeret ezzel "hencegni" Mindenki tudja mennyit keres
én azt nem értem minek ez a bohóckodás - amit kapott vagy idén kap osztalékot abból simán ki tudná vásárolni a maradék közkezet - mi értelme van egy ilyen céget tőzsdén tartani - vicc az egész
Idén még jobb lesz.Jól teljesít a cég.Szerintem olyan 170-180 között lesz.És ott van még az amerikai cégeladás is. Ott a nyereséget nem tudom,hogy fogja kivenni Kulcsár papa.Lehet,hogy extra oszti lesz?
Szerinted miért ilyen szarkupac a BÉT? környezeti statisztikám van arról hogy innen mindenki szedi kifelé a pénzét, vagy állampapírt vesznek vagy vmi jól teljesítő befalapot, esetleg egyedileg muzsikálnak valami kedvenc részvényben a világ bármely pontján. Ez itt így egy szarkupac
Az MNB szerint "A piaci
manipuláció tilalma tehát kvázi nyitott törvényi tényállás, a tényállás megvalósítására alkalmas bármilyen
magatartás tényállásszerű lehet, még
abban az esetben is, ha az a magatartás az egyéb jogszabályokban foglalt
ágazati előírásoknak egyébként megfelel és egyébiránt a magatartást kifejtő
személyt – saját, szubjektív szempontjai szerint – racionális(nak tekinthető) gazdasági
cél vezeti."
Kiemelem belőle, hogy az MNB érvelése tiszta legyen:
"A piaci
manipuláció … megvalósítására
alkalmas bármilyen magatartás …, még
abban az esetben is, ha … racionális(…)
gazdasági cél vezeti."
Azaz ha te kiszórod a részvényeidet, és annak hatására annak
árfolyama esik 15-20%-ot, akkor hiába hivatkozol arra, hogy kellett a pénz,
mert ki kellett váltanod a gyerekedet az emberrablóktól. Ne tegyél ilyet, mert
az manipuláció.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link