Ezt miért kellene megkérdezni?Azért több az osztalék,mert jobb eredményt ért el a cég,nagyobb lett a nyereség,így több lett a kiosztható osztalék.Jövöre már 200 Ft felett lesz.
Erről nem beszéltek és a többi kisrészvényes se kérdezte meg, én meg ilyen szinten nem követem a Cég dolgait, most is csak kíváncsiságból mentem el a KGY-re, ha korábban írtál volna, valaki biztos megkérdezi. . Az viszont felmerült kérdésként, hogy miért ennyi az árfolyam: a Cég részéről érdemi válasz nem érkezett, de valaki hozzászólt, hogy viszonylag alacsony a közkéz, aki korábban olcsóban megtudta venni az nem nagyon akarja eladni, aki meg most szeretne venni az osztalék miatt annak meg nem biztos, hogy megéri a mostani árfolyamon, ha meg nagyobb mennyiséget szeretne venni azt csak jóval magasabb árfolyam szinteken tudná megtenni. Hogy erre a helyzetre mi lehet a megoldás arra az volt a válasz, figyelik a többi tőzsdei céget és több olyan cég is van ahol szintén alig van árfolyam mozgás vagy még ennél is alacsonyabb 😁 Ez aztán nagyon megnyugtató 🙂
Már rég végett is ért a Közgyűlés 🙂 . Nem volt semmi érdekes, megszavaztunk minden napirendi pontot. . Osztalék lesz, 184 Ft 🙂 pontos időpontot nem tudtak mondani, de a megfeleltetés kb. május vége felé lesz, a kifizetés meg kb. június elején, a szokásos közzétételi helyeken előtte kifogják hirdetni a pontos dátumokat.
Én valószínűleg megyek, illetve még egy valakiről (akinek több informatikai Cégben is van érdekeltsége) tudom, hogy menni fog. Így valószínűleg minimum 2 ember már lesz ott 🙂😀
illetve a tavalyi: Az Igazgatóság a Társaság eredménye tekintetében javasolja, hogy a Közgyűlés mindösszesen
900.000 eFt osztalék kifizetéséről határozzon a Társaság részvényesei részére (részvényenként
mindösszesen 150 Ft osztalék) +22,6% , ha tükrözné az árfolyam is akkor simán lennénk 3k felett (tavaly volt 2600-on is)
Köszi, itt is hagyom ezt :D Az Igazgatóság a Társaság eredménye tekintetében javasolja, hogy a Közgyűlés mindösszesen
1.104.000 eFt osztalék kifizetéséről határozzon a Társaság részvényesei részére (részvényenként
mindösszesen 184 Ft osztalék)
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link