Tavaly decemberben 3490.- volt. Ha oda visszamegy ( márpedig fog) akkor innen az is dupla. Akkor már lehetett tudni Vuhanról, csak nemigen beszéltek róla.
Nos, én egy ilyen céget találtam a large cup-ban, amikor szétnéztem: Zuora (ZUO). https://finviz.com/quote.ashx?t=ZUO ATH: 37,78 $ (2018. június). 2020-as legmagasabb árfolyam: 17$. Aztán március közepén: a 6.30 fogta meg..:D Jelenleg: 11,87. Kicsit bánom, hogy pont abba nem vettem bele, csak figyeltem. Ennyit arról, hogy az USA-ban hogyan áll egy kifejezetten gazdálkodási szoftverfejlesztő és szolgáltató cég.
Nagyon kevés olyan cég van aki a válság alatt nem zsugorodik sőt ellenkezőleg növelni tudja a profitját ilyen a Kulcs-Soft, Amcsiba ezek a tech cégek mind új ATH-ra mentek (duplázták már az amúgyis csúcson lévő árfolyamukat), általában a Bét mindig kicsit késve követi a külföldi tőzsdei trendeket, de azért követi. Ha pedig ismét megnyílnak a határok akkor pedig szv folytatódhat az a munkafolyamat amit a cég elkezdett V4, új befektető, Prémium. Ez a 3 dolog véleményem szerint összefügg, a határok pedig nemsokára nyílnak.
Kár izgulni. Osztalékszelvény levágásához képest igen jól tartja magát: 1745. 👌 Volt. Mire beírtam: 1670. Lett. Lesznek még páran, akik dobják a kisebb pakkjukat?
Természetesen tenni kell az osztalékért, meg kell venni a részvényt, és a tulajdonosi megfeleltetés napjáig tartani. :) A többit intézi az értékpapír számlavezetőd. Ha a befektetési szolgáltatódnak nincs meg az adószámod, akkor az probléma lehet. Az adót egyébként automatikusan levonják, ha nem TBSZ-en van a részvény, még azzal sincs semmi teendő.
halihó :) 400 db... és abból 200 péntek. így kerek. és lehet hogy nem túl nagy hasznok és különbségek valaki számára (nem Rád célzok), de a darabszámaimból is látszik hogy nekem sajnos ez is számít :( mivel túl kis hal vagyok. de, legalább próbálkozom.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link