Köszi! Annyira nyugodt vagyok, hogy kb háromszor nézek rá az árfolyamra naponta, és nem csak azért, mert nincs rajta mit nézni... :-) Két dologban vagyok biztos manapság: az egyik a halál, a másik a Kulcs-osztalék. De ezzel már hónapokkal ez előtt így voltam.
Nem. Vicces. Valami miatt én május 6. körüli megfeleltetésre emlékeztem, de többször visszaolvastam mindent, és nem találtam. Valszeg még nem tették közzé. Remélem, ma nem a Kulcsár vásárolt, jobban örülnék a piaci vételeknek. Mondjuk nálam szigorúan hosszúra van, osztalékra, ettől függetlenül jobb lenne egy 2-essel kezdődő árfolyamot nézegetni...🙄
jah, rá is kaptak miután írtam :D nemtom van-e összefüggés de jött még pár vétel bele :P háromszögben jár amiből most próbálja kierőltetni magát. ha a globális várakozásokat nézem akkor lefelé kéne. aztán jöhet még meglepi. ezzel az osztival szerintem eléggé beszögelték 1500 és 2200 köré. 1500 alatt túl sok az oszti, rákapnak a vevők. 2200 felett túl kevés, eladnak. oszti utáni esést követően vehet irányt. http://keptarhely.eu/images/2020/05/05/v00/20200505v00smp3t.jpeg
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link