Elmúlt egy év min.1110 ft/max.3280 ft Fundásan is jó és van osztalék is Optimizmusra ad okot... Azért amit Csiila írt,hogy lelökhetik még az árfolyamot akár 1600 ft környékére is
A “mi” kedvünkért nem fogják “maguknak” drágítani...🙄 Annyi “új” embernek remeg itt a keze, benne a pakkocskával, hogy azon sem csodálkoznék, ha a hét közepére megnézni 1585-öt.
ez senkin nem segít, sőt előrevetíti hogy itt és ezalatt lesz az árfolyam.... hiszenhát "gyűjtés" folyik :D szóval ha bíztatásnak szántad, az nem sikerült :D jó, hát én tartom egyelőre, még nem borult minden globálisan, van esélye még villantani valamit.
naszóval, a záró alapján stagnálás és esés várható egyelőre. olyankor kötnek fel alacsony darabszámmal egy papírt ha leplezni akarják a nap közbeni hangulatot, ami ma nem volt túl jó. 2db-al felkötni...eh...
ugyanakkor egy normál környezetben is elfogadott az ilyenfajta alulértékeltség röbid távon. nemhogy a mostaniban :D örüljünk ha csak ennyire érzi alulértékeltnek a piac a Kulcs-ot.
Tavaly 540 m lett a nyeresége a cégnek 1részvény=90 Ft ozstalék, idén már az első negyed évben további közel 20%-kal tudták növelni az eredményt ha marad a tendencia az évbe és akkor ne nézzük az esetleg új akvikat tulajt akkor bőven 600 millió FT felett lehet a nyereség idén ami ha csak egy 5%-os oszti hozamot is nézünk 2000 Ft feletti árfolyamot kéne, hogy eredményezzen tartósan már most! Hiszen a tőzsde előre áraz és akkor még ki tudja milyen hírek lehetnek ha pl valami nagy külföldi tőzsdei holding megveszi a céget
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link