mondom nem lesz oszti inkább visszavesz,ezt hivják káosznak.sajnos most mindenki ,össze vissza beszél ebben az átverés soban,egyedül kina jön ki jol ebböl,hát véletlenek nincsenek,miért is ,ki fog derülni,de akkor már tök mindeggy,tehát a nem létezö farkas itt volt,de amikor tényleg itt lesz akkor tudják a mesét
Ember ezt benézted. Múltkor 50kt vett vissza 2500n mert berágtak az OTCs vevők. Dobálják neki vissza a wc papírját mert látják hogy mostanában nem lesz 2000.
Jól terelsz. A lényegtől már el is kanyarodtunk rendesen: kár leszólni ezt a “negyedéves tájékoztatást”. Főleg csúsztatásokkal. Egyébként nincs olyan ember a Földön, aki +100%-kal nem adja el a pakkját, hogy 15-20 év alatt keresse meg ugyanazt a pénzt osztalékból. Hacsak nem az alappakkja, amihez gyűjt még szintenként. Ha valaki most veszi 1800-2000-ig azt értem, de 1200-as átlaggal? Ennyit arról, hogy nyolc évig, meg a többi lózung... Te már 2000-2400 között sehol nem leszel, ami nem gond, csak felesleges mást állítani. Mentem, meló van.
Regisztálás után 30 napig ingyenes utána eldönthetetd hogy kell vagy nem a Kulcs üzlet. Regisztrálás nem egyenlő előfizetés. De legyen 10.000 ahogy mondta. Én voltam a legnagyobb hívő az ominózus megnyilvánulásáig. Mindegy 8 évig bent hagyom úgy is,csak akkor sem volt fair amit csinált. Nem volt mindenki olyan szerencsés mint én hogy időben ki tudod szállni és olcsón vissza.
Szerintem ezt te irtad: "végsö idök vannak nem fecsérelem el feleslegesen olyanokra akiket nem érdekel semmi csak a senmmiségek,halottak." A fórumot szerintem nem érdekli a vallási halandzsád, kár hogy nincs szavazó gomb.. De menj elé és tartsd be amit igértél. Ne fecséreld itt az idődet és a mienket se. Vagy álpróféta vagy? :D
Ezek előfizetők, és ez a program, nem csak egyszerűen a felhő szolgáltatás. Kevered a BizXpert USA-val, ahol külön van választva a regisztráció, és az előfizetés. A Kulcs-Üzletben a regisztráció = értsd előfizetés.
szerintem maga hiteltelen ember -megbeszéltük nem baszogatjuk egymást,és maga nem tart be semmit ebböl és ha nem tetszik el lehet menni innen és az országbol is és a földröl is,,nyista?bevégeztetett.
Volt szerencsém olvasni azt a posztot, amiben az 500-as eurót, meg a 2 milliós munkanélküliséget vizionálta. Akkor azt hittem meghekkelték az oldalát... :o Azóta bőven vannak fenntartásaim...
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link