Hasonlónak látom igen. Hogy hova emelkedhet én nem merem megjósolni, nem vagyok chart szakértő, de hogy lejjebb nem igazán fog tudni menni arra mernék fogadni. Május közepére szerintem stabilan 2000 felett lesz. A megkezdett folyamatok pedig szerintem folytatódnak.
Kezd visszatérni ide az élet. Ez jó. A forgalom pedig kifejezetten tetszik. Kulcsár úr is veszegeti, szerintem 2000 fölé megyünk nagyon rövid időn belül. Komolyan gondolta úgy tűnik, hogy szerinte ennél többet ér a cég, és ahogy látom apránként vissza is akarja tenni az árfolyamot oda ahová való. Aki pedig akarja az itt el tudja adni. A piac szerintem majd 2000 fölött jön meg igazán.
gratula. volt onnan nekem is, csak 1800 felett kidobtam.... aztán sajna mondjuk 1800 körül újravettem, mert azt hittem megy tovább :P kulcs jó. jól hoz úgy mostanság :)
jézusom de amatőr voltam! óráson felejtettem a grafikont (és akkor az előző óra nagy zöld forgalmának a felénél jártunk az aktuális órában, ezt néztem be ) :o oké, én kérek elnézést! valóban!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link