Az mar ahogy írtátok nem piskota lenne es lesz is a premiumban forogni vonzani fogja a tőkét ! Nem is ertem par ezer ft nyeresegert kockaztatni h amint jon errol a hir v barmi masrol és pl egy ezres szintet elbukni?
igen...nem kizárt, hogy az új tulajdonos az új kibocsájtott részvények lejegyzésével jelenhet meg a cégben, a cég nagyon intenzíven kezdett el terjeszkedni Szabó Ervin úr megjelenése óta, jelen van már cég a tengerentúlon, most jönnek a V4-ek, Európa és a keleti régió, ha valaki elkezdi összerakni a mozaik kockákat és utána olvas, a cég Szabó Ervin megjelenése után költözött át Budapest legdrágább irodaházába ami egyébként Tiborczéké ebben az irodában a Kulcs-Soft-on kívül csak a szintén nagy NER kedvenc Swietelsky kaphatott helyett akikre vasútépítés terén szintén fontos feladatok állnak, IT és vasút..egy osztrák és egy magyar cég..a mészáros utcában:) valamint a Szabó Ervin által vezetett cég intézte a trafikok bekötését a Navhoz például és ha jól tudom a vezérigazgató többször állt üzleti kapcsolatban Tiborczékkal
Hamarosan bejelentést várok a Prémiumba sorolásról. A dolgozói részvényekkel együtt ez egyszerű, ellenben Csilla által említett 4500-as árfolyam még annál is jobb.
Köszi! Szuper! Akkor ez is pipa. Viszont fognak kibocsájtani, és friss tőkét behozni, akár így is bekerülhet az új 5% feletti tulaj. Ha mondjuk 3500 körül lehet jegyezni, akkor stabilan kell tartani az árfolyamot akörül. A rendes közgyűlési előterjesztések közzé tétele után. Gondolom.
viszont a prémiumba való kerülés más mint a standard ha jól értelmeztem a szabályokat, ott két egymás utáni időszakban kell megfelelni a feltételeknek talán pont március 1 a fordulónap úgy gondolom, hogy az első vizsgálati időszak pipa ( ha nincs meg az 500 részvényes akkor hozzácsapják a dolgozókat vagy felviszik az árfolyamot) ha a második vizsgált időszakban is megfelel a cég az előírásoknak ami március 1 től kezdődik akkor pár hónapon belül jöhet az átsorolás
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link