A papír hírek nélkül elment 3500 forintos csúcsig. Most elkezdtek kijönni a hírek, hamarosan új csúcsra fogunk menni, beárazzuk az új piacot is. Szvsz hamarosan belépünk a prémium kategóriába, csak idők kérdése minden. Az OTC eladások is egyre magasabb áron történnek, aki nem látja a fától az erdőt az eladja, kivárjuk és indulhat a papír.
Kb 200 ezer részvényt adott el 400misiért az elmúlt 1 hónapban ha ez lenne a cél amit írsz rv kölcsönadás lenne és nem eladás ugyanis ez esetben a dupla nyereség utáni adózás 36% (eladom havernak aztán ő is eladja) nem túl jó deal ráadásul tegnap jöttek a hírek terjeszkedik a cég először Szlovákiában aztán a többi V4es országban itthon piacvezető a Kulcs a tengerentúlon Ausztrália, Amerika, Új-Zéland és egyéb helyeken a leányvállalat már 1 év után nyereséges én úgy gondolom, hogy az első magyar tőzsdén jegyzet IT szektort képviselő blue chip papír van itt megszületőben a következő időszakban az, hogy a voalitas nagy ez természetes ez minden papirnal a sztori elején lsd opus,konzi,est,ploti így volt ezen is szépen lehet keresni, azonban a pozitív hirek jönnek egymás után a cég is már közel 6000 Ft-ig tartó sávban tervet részvényt, venni ez is jelzésértékű!
Ó öreg Fredor...megérezted a pénz szagot?:) olyan vagy mint Stropa lebeszélsz es ha esetleg lemegy veszel aztán kiszóród utána meg kezdődik a körforgás elölről....amúgy meg tegnap azért elég jó kis hírecskék jöttek amik szépen megnyomhatják majd az amúgy sem kevés várható osztalékot:)
Akkor memoja megkopott pl tobbxor nordt 13-15% ment kb 50-70 millaval másnap meg szepen visszaadogatta!!! Itt azért igazi zsenik a vezetok es rengeteg klassz programmal világhirre tettek szert plusz tegnapi bejelentes azt a mait nem is taglalnam h jonnek az árral feljebb
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link