A rendkívüli közgyűlés szerintem azért kell, hogy az SRV már az idei osztalékfizetés előtt is megvalósulhasson. Egyébként nem nagy tétel az a 100.000 db. 1,67 százalék. Pillanatnyilag csak Kulcsártól tudnák megvenni. A munkavállalói részvényjuttatás pedig a dolgozók megtartását célozza. A vásárlási árat azért meghatározták. Ez jelenthet valamit az elkövetkező 18 hónapra. Névváltoztatás? Kivették a "Számítástechnika" szót, mivel ma már szinte minden cég nevében benne lehetne. Ez csak ráncfelvarrás, modernizálás. Annak idején még jól hangzott. Egy régebbi szösszenetemben már beírtam azt, hogy "Key-Soft" lesz :) Egyéb kérdések napirendi pont: ezt szokás betenni közgyűlésekre. Itt semmi olyanban nem dönthetnek ami nem volt előre meghirdetve. Inkább csak kérdés-felelek.
Számomra csalódás a tegnapi rendkívüli tájékoztatás. Ha már Amerikában megvetették a lábukat miért nem ott terjeszkednek intenzívebben? Miért nem arra a piacra koncentrálnak jobban? Mégiscsak nagyobb piac mint a V4. Ma már a legkisebb induló startup is Amerikát célozza meg. A távolság a felhőben nem akadály! Jönnek a "Klíč-Obchodní, "Kľúč Obchodné", "Klucz-Biznes" nevű programok? Amikor a Kulcs-Üzlet-nek megvan az angol nyelvű változata (feltételezem), a BizExperten kívül? Miért vennének a csehek/szlovákok/lengyelek egy magyar ügyviteli szoftvert? Én nem ismerek a magyar piacon cseh/szlovák/lengyel eredetű programot, ők akkor miért vennének innen? Ez a bejelentés semmi! Semmi konkrétum! "Célul tűzte ki", "Készíti elő", "jelenhet meg", "vizsgálja a lehetőségét", "célként határozta meg". Elég az ígérgetésekből, álmokból, lufikból!!!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link