Ma átolvastam a cégről található információkat, bejelentéseket. Summa summarum valami új fejezet kezdődött el. Lehet esetleg új segítőkész résztulajdonos is?
nagyon jó úton halad a cég minden tekintetben az országban piac vezető, magas várható osztalék sikeres terjeszkedés Amerikában és a tengerentúlon most jön Európa és Kelet és a digitális forradalom, a jelenlegi kapitalizáció 17mrd szerintem elfogja érni a 100mrdot ha ez így megy tovább ráadásul nem apportokkal elsősorban szvsz hanem üzleti tevékenységgel így a részvény szám se nő nem hígulunk bőven van még növekedési potenciál ez még nagyon az eleje nem véletlen, hogy a cég is már 6k-ra húzta ki a saját részvény vásárlást...
Akik bíznak a papírban azok a tulajdonosok dupla nyerő előtt állnak. Az osztalék az biztos, 1-6 hónap időtávon meg lehet egy árfolyam többszörözés ahogy megjönnek a visegrádi országok piacain történő térnyerés eredményei.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link