A telko iden mar duplazott ami nem semmi es a wabi is jo uton halad a duplazashoz. Most a mereg megenne ha ezeket ev elejen becsereltem volna Pmapra, mint azt tettek sokan.
En ott is kivarom a korrekciot, mert tuti, hogy lesz. A kerdes csak az, hogy a melevoket eladjam e es visszavegyem vagy csak egyszeruen bovitsek a beker aram novelesevel.
Még vehetsz január elején. Én ma is vettem egy pakkal.. viszont mtelnél bejött amitől tartottam:_) Gyorsabban fog emelkedni mint venni tudok minden nap számít....
Mármost is úgy állnak előtte és be vannak szarva tőle.
Törölt felhasználó2023. 12. 28. 16:20
a hadiállapotot is be fogja vetni,valamikor és mindenki vigyázva fog állni,elötte,ugy mind maradj otthon,és persze az is kamu lesz,viszont mikor tényleg baj lesz mindent el fognak hallgatni ,és csak saját börünkön fogunk eszmélni de már későn
Az a baj, hogy van egy "alapszabalyom": beker ar felett nem veszek ha tehetem. Tehat el kellene adnom vagy 'atkotnom', hogy venni tudjak Wabit. A Nyomda meg egyszeruen draga most nekem. Regebben sokat ultem benne 1200-1300 kozott, most nem szeretnem 1k-val feljebb ezt megtenni.
Kisbüfik topikja