Akkor szerencses vagy es valoszinu mar nem szorulsz segitsegre. En csak nezek mint a moziban es probalok autodidakta modon boldogulni. Sokszor viszont csak a sz@rt paszirozzak, mint most peldaul az App topikban.
Én nem vagyok profi, az összes tudományom viszont egy vérprofitol tanultam...sok mondatát csak nagyon későn értettem meg.Igazi nagymenő volt, svájcban volt bankár..56után ment ki...a 2000 es években jott haza, nem messze vették a házukat tőlem...sokat dumálgattunk, borozgattunk...aztán belevitt ebbe a dologba.
Nektek profiknak lehet alternativa a kulfold, mert megvan hozza a hatter, de nekem, nekunk kisbufiknek itt kell boldogulni es ilyen viszonyok kozott kell osszeszedni a morzsakat a bennfentes jatekosok jateka utan.
Túl óvatos vagy Marika, óvatos voltál a Mbh-náĺ is, láthatod mennyi pénz csináltam.Na...itt meg az lesz, hogy 1.nem lesz semmi, de a funda jó..innen 1 évben tobbszor is felszúr 300ig...2.Viszik a neo-t...ekkor az ár a bearamló tőke nagyságára az egekbe emelkedik...3.viszik cakli, pakli..az átlag most 234-de a bejelentés pillanatátol a tényleges kivezetésig az árfolyam szintén kitőr, itt akár a 800as tartomány is meglehet....amúgy ez nem ilyen egyszeru torténet..4.a neo-kap egy brutál megrendelést, ekkor az arfolyam veleményem szerint 500 korul lenne..itt johetne utánna osztalék...ami tovább emel..bár ezek se szeretnek osztalékozni.Figyeljuk a híreket!...Szerintem a 2. vagy a 4. Variácio várhato.(ha az lesz amivel számolok)
Kisbüfik topikja